lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kirppariostoksia

En ole päässyt aikoihin käymään kirpparilla. Ja niillä harvoilla kerroilla ei ole löytynyt oikein mitään kiinnostavaa. Mutta välillä tärppää.

Rehunhakureissulla (huomatkaa kuvausalustaksi päätynyt Pellavaissäkki...) löytyi sarjakuvaa pitkin maailmaa. On mangaa, manhwaa ja sekakulttuurista. Kaikki vieläpä virheettömässä ja liki lukemattomassa kunnossa.

Olen nihkeillyt Princess Aille mutta päätin antaa sille tilaisuuden. Joo, ei se mitään ihmeellistä ollut mutta pidän venytetystä piirrosjäljestä. Aliravitut naiset sarjassa älyttömine vaatteineen ovat kuin Dollchateaun nukkeja.

Mutta Nobu<3
Kirpparin pohjattomasta pehmolelulaarista kurkisti tutun näköinen naama. Maksoin virheettömästä Nobusta 50 senttiä.

Laput tallella ja kaikki! Eli aito on, toisin kuin alkuun luulin.
Nana ei ole mikään suurin suosikkisarjani. Sekä sarjan miehet että naiset saavat minut ratkaisuillaan lähinnä murhanhimon valtaan, mutta Nobu on aika inhimillinen ja herttainen.

Sitäpaitsi, vaikken ole ajatellut tarvitsevani chibipehmoa tästä tai mistään muustakaan hahmosta, on tämä Nobu tosi hauska. Pitäisi vain hennoa leikata tuo lappunen irti jotta sitä olisi helpompaa kuvailla ja pitää mukanaan.

4 kommenttia:

 1. Oi vau, hienoja löytöjä! : D
  Tarkkasilmäinen voi bongata kirppareilta vaikka mitä aarteita! : >

  VastaaPoista
 2. Kirpparit ovat juuri siksi niin mahtavia! Koskaan ei voi tietää, millainen aarre vastaan kävelee.

  VastaaPoista
 3. Voi että mitä kaikkia ihania löytöjä oletkaan onnistunut tekemään! Meidän lähikirppari on valitettavasti niin onneton, ettei sieltä voisi kuvitellakaan löytyvän mitään tuollaisia aarteita (usko pois, yritetty on montakin kertaa)

  VastaaPoista
 4. Minä kierrän kaikki kirpparit joille vain onnistun pääsemään. 9 kertaa kymmenestä mitään ei löydy, mutta kun ei sitä koskaan tiedä...
  Vähän niin kuin lottoamista mutta paremmalla tärppiprosentilla.

  VastaaPoista