tiistai 21. huhtikuuta 2015

Ensimmäinen sinivuokko!

Etelän ihmisiä varmasti naurattaa, mutta tällä tontilla yksikin puhkeava vuokko on nähtävyys!
Olen pelastanut sinivuokkojeni kantavanhemmat erään tietyömaan alta eikä reservaatti erityisemmin miellytä niitä. Mutta koska lehdet leviävät hitaasti mutta varmasti, elän toivossa että jonakin keväänä saan sen kaipaamani vuokkomaton kirsikkapuiden alle.

Nendä puussa. Tässä haaste muille bloggaajille. Haasteeseen kuuluu, että kaikki osat ovat tallella myös kotiin palatessa : D

Hippunen siniharmaata taivasta joka sopii niin hyvin Lumi-Mikun tukkaan.

6 kommenttia:

 1. Hassua, meilläpäin ei ole edes maa vihertynyt. Kukkiakin saa vielä odotella :D.

  VastaaPoista
 2. Je etelässä on kevät jo pitkällä.... On tämä merkillistä.

  VastaaPoista
 3. Kaunis sinivuokko, ja jotenkin se että niitä on vain yksi korostaa sitä kauneutta. :) Otin koirafiguureista kuvia tässä yksi päivä siskoni asunnon lähellä kasvavan sinivuokkometsän keskellä... pitänee julkistaa niitä jossain.

  Aika pahan haasteen pistit, pitääpä yrittää toteuttaa tämä! ^3^ Ehkäpä otan Aoban tai jonkun muun mukaan ulos seikkailemaan joku päivä.

  VastaaPoista
 4. Oi, koirafiguureita sinivuokkometsässä! Kuulostaa ihanalta, ehdottomasti kuvat jakoon!
  Nendon kanssa ei kyllä rohkaise lähtemään lähipusikoita kauemmas kuvaamaan. Jos sisälle palattua huomaa että joku uloke on kadonnut, tietää mistä lähteä pensaanalusia haravoimaan.

  VastaaPoista
 5. Tämä tirriäinen on jotenkin niin herttaisen hyväntuulinen! <3

  VastaaPoista
 6. Rakastan tuota virnuilevaa naamaa. Olisi myös sellainen onnettoman näköinen, mutten ole vielä keksinyt sille käyttöä.

  VastaaPoista