lauantai 17. tammikuuta 2015

Mio lumessa

Tilasin kuluneelle viikolle aurinkoisen vapaapäivän. No, ei saatu aurinkoa eikä siinä ollut oikein vapaatakaan. Mutta kuvia piti ottaa silti.
Päivä ei ollut aurinkoinen, mutta muutamaan lumisateisempaan päivään verrattuna sentään valoisa.

Viikolla on tullut hyvinkin 35 senttiä lunta lisää ja kaikki ylimääräinen aika ja energia kuluu kolaamiseen.

Oikein harmittaa etten ehtinyt lähteä mihinkään kuvauksellisempaan maastoon. Olen niin kyllästynyt omiin kotinurkkiini, että niistä ei tahdo enää saada mitään irti.

Onneksi luonto tarjoaa näitä vaihtelevia kuvausrekvisiittoja. Jäätynyt akvaario? Ei vaan ulos pakkasyöksi jäänyt vesisaavin sisältö.

" Tiesitkö että jäällä istumisesta seuraa rakkotulehdus? Voiko jo tulla alas?"

Mio pitäisi huoltopurkaa mutta olen odotellut sopivampia lakkauskelejä. En tahtoisi jättää sitä palasiin nyt, kun olen ihan intona kuvaamassa sitä. Sitäpaitsi sillä on niin hyvin keliin sopivat vaatteet.

Joka talvelta pitää saada ainakin yksi pakollinen lumisen peilin kuva. Ovat aina yhtä hauskoja ottaa.

Olen vähän hämmästynyt siitä, miten intona olenkaan Miosta ja nyttemmin Isulista ylipäätään. Erittäin luultavaa on, että Mio saa kaverin tässä lähitulevaisuudessa. Mutta se on vasta suunnitelmien asteella ja siitä lisää ehkä myöhemmin!

4 kommenttia:

 1. Söpöliinit kuvat :3
  Vipa kuva oli tosi ♡ ihana ♡
  haluaisin mennä jonnekkin muualle esim mummulaan kuvaamaan kun täällä meillä EI oikeen OO enää mitään paikkaa jossa en ois jo kuvannu :'3
  T:Siniapila

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia! Auringonvalon puute tekee talvikuvista realistisia, tuollaista harmaata ankeuttahan Suomen talvi suurimmaksi osaksi on, tai ainakin siltä minusta tuntuu. :P Olisi mukavaa kuvata ulkona nyt kun on omaa pihaakin, mutta ajatus palelevista sormista ja lumeen kaatuvista nukeista ei oikein houkuttele...

  VastaaPoista
 3. Minusta tuntuu että kaikilla muilla samassa kelissä kuvaavilla on paljon kirkkaampia kuvia. Säätävät varmaan ruojat valoisuutta keinotekoisesti ja fuskaavat :(
  Ilman muuta lähdet Kotoko pihalle kuvaamaan! Nytkin on nollakeli niin ei siellä edes palele. Polvet vain kastuvat kun kyykkii hangessa.

  VastaaPoista
 4. Mio on suloinen ja kuvissa hyvin edukseen! Taitaa olla tämän pojan onni, että muut nuket ovat lukkojen takana, niin saa oikein paistatella huomiossa. :)

  VastaaPoista