lauantai 16. elokuuta 2014

Murheellinen Magdalena haastaa hyljityt

Sain nuhteita siitä, että olen PullipSuomen kesäkuvaushaasteessa suosinut tiettyjä nukkejani ohi toisten. Ihan totta. Ne helposti posettavat ja hyvin vaatetetut saavat paljon enemmän huomiota kuin ne vaikeammat tai huonommin puetut.
Yritän nyt paikata tilannetta ja ottaa pienen kuvaussession jokaisen syrjityn nukkeni kanssa.  Haastan samaan myös muut tätä blogia lukevat nukkeilijat. Ottakaa muutama kuva siitä vähemmän huomiota saavasta nukestanne ja kertokaa, miksette kuvaa sitä sen enempää?

Magdalena aloittaa vaikeiden nukkejen kavalkaadin. Sitä on yksinkertaisesti vaikea kuvata. Se posettaa aika rajoitetusti ja sen helmiäisvoittoinen meikki käyttäytyy helposti oudosti kuvissa. Sillä on myös epäsymmetriset silmäaukot mika tekee ilmeestä helposti pillastuneen. Se on myös useimmissa kuvissa pahatuulisen tai tyytymättömän näköinen.

Tykkään kuitenkin kovasti Magdalenan stock-meikistä enkä aio vaihtaa sitä. Silmäaukkojen epäsymmetriakin on vain haaste. Kroppa on ongelma mutta se on niitä juttuja joiden kanssa on vain elettävä. Vaihtoehtojakaan ei ole enkä aio ruveta edes miettimään että hybridoisin nuken joita on 3 maailmassa.

Mitä siis voin tehdä jotta Magdalena saisi enemmän huomiota?
Sen ulkomuodossa on jotakin vikaa. Tykkään kovasti sen pitkästä ja sotkuisesta peruukista enkä aio vaihtaa sitä vaikka lopputulos sen kanssa on aika raskas. Tai sanotaan niin että voisimme kokeilla vaihtoehtoja joskus tulevaisuudessa. Tällä hetkellä noita välikokoisia peruukkeja ei taida edes toista olla talossa?

Mutta vaatteet! Magdalena on käyttänyt tuota samaa mekkoa saapumisestaan lähtien. Ei ihme että se on tyytymättömän näköinen. Magdalena on rotevampi kuin talon muut MSD.t eikä vaihtovaatteita juuri ole.

Olen yrittänyt katsella tytölle uusia vaatteita, mutta ongelma on etten tiedä minkä tyylisiä etsisin. Magdalena on jotenkin jäykkä tyyppi. Luultavasti joku univormumainen koulupuku saattaisi sopiakin?
Tätä Alice´s Collectionin mekkoa oli katsellut sillä silmällä, mutta se on aika lyhyt.


G200 Sailor Dress Green for 1/4 BJD

Kiddelf Coco on keikkunut ostoslistani kärjessä jo pitkän aikaa. Sen esittelyasu, tuollainen animetyyliin tyylitelty koulupuku voisi pukea Magdalenaakin?


Kuva on siis Lutsin myyntikuvia.

Kiddelfien vaatteet sopisivat mitoitukseltaan mitä luultavimmin Magdalenalle. Sieltä löytyy myös aika konservatiivisia asuja kuten tämä nunnamekko.

Magdalena varmasti pitäisi tästä puvusta. Minua itseäni miellyttäisi kuitenkin enemmän leikillisempi pukeutuminen. Kuten vaikka tämä huppari.

ADSB033 Hoodie Bear Yellow for 1/4 BJD

Pointti ei olekaan sen sopivimman asun löytäminen vaan toimeen tarttuminen. Olen jostakin syystä huono suunnittelemaan ja toteuttamaan nukkejeni vaatehankintoja. Varmaan 90% on hankittu nukkefoorumeilta vain kivan sattuessa kohdalle, sen kummempaa suunnittelematta.

Mutta eihän kesällä onneksi tarvita vaatteita! Uitetaan varpaita ja odotellaan syksyä.

9 kommenttia:

 1. Suosittelen lämpimästi tyylikokeiluja ja uutta vaatetta, samoilla keinoilla määki oon saanu pelastetuksi muutaman sellaisen nuken jotka muuten olis menny myyntiin. Magdalena on niin ihana tumma kaunotar, että olisi sääli jos hän jäisi kokonaan vaille huomiota. :/

  VastaaPoista
 2. Pakko on yrittää. Magdalenaa en nimittäin aio myydä. Olisipa niin paljon rahaa että voisi rohkeasti vain hankkia kampetta kokeiluun. Tuo Slinky Nekon vartalo on vähän välikokoakin. Isompi kuin slimmit minit muttei kumminkaan Volksin tai Bluefairyn kokoinen. Arvelen että Kiddelfit saattaisivat olla samaa kaliiperia?

  VastaaPoista
 3. Oi, kauniita kuvia Magdalenasta~ Tyttö on aina omalla tavallaan niin suloinen :3 Mielelläni kyllä näkisin Magdalenaa muissakin vaatteissa, jos vain vaihtelunkin vuoksi :) Slinky Nekon nuket ovat kyllä sieviä.

  Millä tavalla siis tuo kroppa on huonommin posettava? Kiinnostaisi vain tietää kun firman nukkejen naamat ovat ainakin supersöpöjä että eläisikö sen kropankin kanssa :D En esittelypostausta vaadi mutta jos otetaan vertauksena Pullipin neloskroppa (anteeksi, se on ainoa keho josta on kunnon kokemusta itselläni), niin posettaako paremmin vai huonommin?

  VastaaPoista
 4. Mitä jos kokeilisit Magdalenalle lasisilmiä tai uretaaneja?
  Eri asia tietty on jos pidät akryyleistä enemmän :)
  Joskus haasteellinen meikki korjaantuu erottuvammilla silmillä kuvissa omasta kokemuksestani

  VastaaPoista
 5. Oikeastaan pitäisikin kokeilla Magdalenalle muun materiaalisia silmiä. Akryylin kiilto ei ole mikään nätti. Noissa kuitenkin on niin hyvin istuva väri ja koko että asia on jäänyt.

  Jepa: Käytännössä kaikki hartsinuket posettavat Pullipin neloskroppaa huonommin. Osa ei istu omin avuin tuoli-istunnassa eivätkä kaikki voi esim. koskettaa kasvojaan. Tuolla Slinky Nekon vartalolla on aika rajalliset liikeradat eikä se ole kovin taitava tekemään mitään. Se seisoo, istuu ja asettuu asentoihin kyllä mutta ei mitään kovin sulavasti. Noista laiturilla istumiskuvista näet, että polven nivel on aika vaatimaton eikä kyynärpää ole sen kummempi. Posettajan täytyy olla mielikuvituksekas saadakseen vartalon kapasiteetin käyttöön.

  VastaaPoista
 6. Silmien vaihto voisi tosiaan auttaa Magdalenaa. Tyttö on kuitenkin posetusongelmistaan huolimatta todella suloinen ja tuo resiiniväri on ihana! :3

  Hyvä ajatus tuo hyljeksittyjen nukkien haastaminen. Täytyy oikein tarkoituksella valkata ne nuket jotka vähiten pääsevät kameran eteen välillä kuvattaviksi myös. Suosikit kun on niin helppo ottaa mukaan ja inspaavatkin kuvausretkellä enemmän.

  VastaaPoista
 7. Pakko yrittää saada liikkeelle nekin nuket, jotka muuten eivät huomiota saisi. Jotain ihanaa niissä on täytynyt olla jotta ne on hankkinut ja se pitää vain löytää uudestaan.
  Hankalimpia ovat ne nuket joiden ongelmat kumpuavat huonosta vartalosta tai vaikeasta posettamisesta. Vaatekriisit on helpompi ratkaista pienellä shoppailulla. Mutta jos nukke vain ei toimi niin siinä on vitsit vähissä.

  VastaaPoista
 8. Minä mietin, onko Magdalenalla ripset vai eivätkö ne vain erotu kuvissa? Koska suurisilmäisen nuken hieman vauhkoon ilmeeseen voisi auttaa, jos räpsyttimet hieman rajaisivat silmän kokoa ja kehystäisivät silmää uudella tapaa. Myös silmien asettelu hieman eri tavalla tai eri materiaalisten (tai jopa -väristen) silmien kokeileminen voi myös vaikuttaa yllättävän paljon. Magdalena on ihastuttava harvinaisuus ja toivoisin, että innostuisit sitä enemmän kuvaamaan. :)

  Tällainen harvemmin kuvattujen nukkejen postaamisteema ei tekisi pahaa minullekaan... Tosin tuntuu, kuin en ehtisi kuvata niistä oikein ketään juuri milloinkaan... ;)

  VastaaPoista
 9. On Magdalenalla ripset. Ne vain erottuvat huonosti kun iho on noin tumma.
  Tilasin Magdalenaa piristämään uusia vaatteita ja röyhkeä Bea nappasi ne itselleen. :( No, ehkä tuo luovuttaa ne jossakin vaiheessa takaisin?

  VastaaPoista