torstai 14. elokuuta 2014

Ihana Draculaura

Kesän aikana kameran kortille on kertynyt kuvia vaikka miten paljon. Huomasin kuvanneeni Draculauraa hyvinkin yhden blogipostauksen verran.

Tämä kuva on yksi henkilökohtaisista suosikeistani. Matala aurinko, serkkupojan museoikäinen Mersu ja  persoonallinen profiili. Draculaura on silhuettinakin ihan itsensä näköinen.

Ukonilma tekee tuloaan. Niitä on viime aikoina riittänyt. Laajakaistamme kuoli miltei kuukausi sitten eikä korjausta näytä olevan tulossa ihan piakkoin. Samalla pimeni myös firman puhelin. Nyt ei sitten tehdä töitä  : /

Draculaura odottelee ihan selvästi jotakuta tiettyä....
Kuvaan olisi saanut niin halutessaan myös kuvaajan heijastumaan lampusta. Emme halunneet ja kuvan ottamisesta ilman sitä muodostuikin melkoinen haaste.

Draculaura viihdytti minua odotellessani asiakasta joka oli päättänyt tehdä oharit. No, näitä sattuu.

Aion jatkossa katsoa tarkemmin millaisissa vaatteissa olevia Monstereita hankin. Clawden ja Howleen eivät voi istua eivätkä juuri liikkuakaan niissä vaatteissa jotka niillä ovat. Eikä vaatteita saa myöskään pois. Nämä vanhan kaartin nuket ovat paljon mukavampia. Huomaa että kuvausaikaa saavat eniten juuri ne nuket joiden kanssa ei tarvitse varoa liikaa ja joita pääsee vähän posettamaankin.

Tämä oli tällä kertaa tässä. Hei sitten ensi kertaan!

5 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä todella ihana versio Draculaurasta! Ja ensimmäinen kuva varjoprofiilistä on kyllä mainio oivallus, tykkään. :3

  Tuo on kyllä totta, että nuket joilla on hankaluuksia posettaa vaatteiden tai muun suhteen niin pääsevät kameran eteen harvemmin. Ovat kyllä kauniita katsella mutta huomaan että haluan välttää stressiä ja mahdollisia nukketapaturmia kuvaustilanteessa mahdollisimman paljon... Siksi helpommat nuket saavat eniten ruutuaikaa...

  VastaaPoista
 2. Upea tuo ensimmäinen kuva! :o Tuolla tyylillä kuvaamalla sais kasaan upean halloween-postauksen. :D En tiennytkään ettei kaikkia Monstereita saa riisuttua, miksihän? Eikö lapset kuitenkin leikkiessään haluaisi vaihtaa nukelta vaatteita...? o_O

  VastaaPoista
 3. Osalla vaatteet on päällä niin, että ne saa pois vain kumilenkin tai jonkun langan katkaisemalla. Toki ne saa sitten takaisin, mutta yleensä ei ihan samalla tavoin asettumaan.
  Monstereilla täytyy myös irrotella käsiä ja jalkoja jos niitä aikoo pukea tai riisua. Ne eivät kauhean hyvin sovellu vaatteidenvaihtoleikkeihin, vaikka niille vaihtovaatteita myydäänkin. Mutta kaiketi juuri tästä syystä tosi vähän.

  VastaaPoista
 4. Draculaura on kyllä ihana monsteri♥ Onko suunnitelmissa hankkia lisää noita ihanuuksia? ;) Yleensä kun nuo nuket tuppaavat lisääntymään salakavalasti..

  Ainiin saako tähän heittää toiveen? Näkisin mielelläni kuvia Maretista ja Arashista, sekä muista ihanuuksista mitä et ole haasteen aikana ainakaan mielestäni kauheasti kuvaillut? :)

  - Tia

  VastaaPoista
 5. Olen yrittänyt varta vasten hillitä Monsterien hankkimista. Alkaa tila loppua kesken. Abbyn ja Honey Swampin tahdon kuitenkin ehdottomasti, samoin sen tulossa olevan kentaurin. Lisäksi haaveilen löytäväni vielä jostakin ykkösversion Ghouliasta.
  Pitääpä kuvata lisää Arashia ja Marettia! Ne raukat jäävät liian usein vähälle huomiolle. Arashi vaatepulmiensa vuoksi ja Maretti vaativan peruukkinsa takia. Nyt tosin vaihdoin sen simppelimpään joten ehkä tyttö-parka saa vielä lisää aikaa kameran edessä.

  VastaaPoista