lauantai 19. heinäkuuta 2014

Ukkospilvien alla

Koko päivän lupaili ukkosta. Jota ei sitten kuitenkaan (onneksi!) tullut. Mutta hikevää keliä on pakko päästä pakoon veden äärelle.

Ukkospilvien alla ja navakassa tuulessa.

Kiihkeät tuulet, kuumat kesätuulet, ne tiukasti reisille liimaa leninkiä.... Tuuli oli siksi navakka että Lydia tarvitsi ankaran etunojan ylipäätään pystyssä pysyäkseen.

Kontrastina kimmeltävä vesi ja synkkenevä taivas. Kimallusta lukuunottamatta saman värisinä.

Mutta ukkosen alla vesi on kaikkein lämpimintä.

Tekee mieli riisua sukat ja kengät ja astua pyörteilevään veteen, silkkiselle hiekalle. Antaa pehmeiden aaltojen huuhtoa pois hiki ja huolet.

No niin. Tämä aalto ei ollut pehmeä ensinkään ja nyt kastui hameen helmakin. Sen siitä saa kun lähtee lotraamaan.

Uimakuvat loppuivat tähän, kun Lydian intiimille yksityisrannalle aivan kylän keskustassa saapui ryhmä koiranuittajia. Toivotaan että kelit säilyvät ja Lydia pääsee vielä heittämään talviturkkinsa.

Bonuskuvana mitä tapahtuu jos on iso tukka eikä ota tuulensuuntaa huomioon kuvatessa.

Fluffff!

7 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Ilma on täälläkin ollut melkoisen tukala, olo on nihkeä aamusta iltaan. Puhumattakaan siitä miten syksyisen olon jatkuva vesisade tekee. :/

  VastaaPoista
 2. Aivan paras tuo viimeinen kuva. Onnekas laskuvirhe :-)

  VastaaPoista
 3. Lydian leijonanharja on usein kuvissa tiellä :) Näissäkin kuvissa suurin osa oli takana ponnarilla, mutta noita hahtuvia riittää.

  VastaaPoista
 4. Myrskyluodon Lydia! Ihania nuo kahlailukuvat. :) Minusta lennokas tukka tuo kuviin tunnelmaa ja vielä tummanpuhuva taivas taustalla!

  VastaaPoista
 5. Olisin halunnut enemmänkin vesikuvia kun kerrankin löytyi matala nukkeranta mutta tulin häirityksi. Täytyy käydä siellä toisenkin kerran. Tahtoisin lisää nukke uimassa-kuvia.

  VastaaPoista
 6. Tuo on hyvä nukkeranta! Sääli että myös muut ihmiset käyttävät sitä. Ehkä vielä joskus saan kylliksi aikaa ottaa ihan uintikuviakin.

  VastaaPoista