lauantai 5. heinäkuuta 2014

Loma yksillä, kesä kaikilla

Kuukauden odotuksen jälkeen aurinko viimein suvaitsi näyttäytyä. Minun ammatissani ei tunneta lomien käsitettä mutta se ei estä nukkeja vetäytymästä laiturille nauttimaan hellepäivästä kun sellainen kohdalle osuu.

Taisin jo viime kesänä lupailla uimapukukuvia Nonosta, mutta tyttö-parka on yhä ilman uikkareita. Tyydymme siis helleasukuviin.

Hieman epästabiilisti seisova nukke huojuvalla laiturilla ei ole välttämättä paras mahdollinen idea, mutta elämässä on otettava haasteita! Kaikki sujui hyvin mutta en ole laisinkaan tyytyväinen siihen, mitä Bloggeri jälleen tekee kuvien laadulle. En käsitä miksi tämä ongelma on palannut? Noin vuosi sitten oli sama ongelma ja silloin se katosi itsekseen. Jos joku osaa neuvoa mistä on kyse niin otan kiitollisena neuvot vastaan.

Hellepäivä pitkän kylmän kesäkuun jälkeen hellii sielua.

Olin suunnitellut kuvia joissa Nono uittaa varpaitaan vedessä. Ikävä yllätys oli että kaiken satamisenkin jälkeen järven vesi oli liian alhaalla. No, suloisia poseerauksia saimme näinkin. En ollut liikkeellä yksin joten aikaa oli käytettävissä rajallinen määrä.

Huomaa ettei rantaa enää käytä kukaan. Kortteet alkavat vallata sen tykkänään. Onneksi ne ovat kauniin värisiä.

Lyhytkoipisempi Edie sentään pääsi kastamaan varpaansa.

Kiitos katsomisesta ja pahoittelut kuvien laadusta. Yritän tehdä asialle jotakin.

4 kommenttia:

 1. Kun laitat kuvan niin valitsetko että kuva näytetään alkuperäisessä koossa vai pienennettynä? Mää huomasin että jos valitsin jonkun muun ko alkuperäisen koon niin laatu (arvattavastikin) kärsi.

  Nono näyttää ihanalta helleasussaan! Olisinpa itsekin yhtä pitkä ja hoikka. ;)

  VastaaPoista
 2. Pitääpä tarkistaa tuo kuvakokoasia. Revin hiuksia kun kuvat ovat ihan tuhrua vaikka alkuun kaikki näyttää hyvältä.
  Nono on itse asiassa aika pönäkkä hartsitytöksi. Sellainen urheilijatyyppi jolla on reilusti hartioita eikä juuri vyötäröä. Mutta minäkin kadehdin noita silkkisiä reisiä, huokaus.

  VastaaPoista
 3. Ihanat naiset rannalla. :)
  Nonosta tulisi taatusti hyvä uimapukumalli. Kesähelteen tunnelman voi hyvin aistia näistä kuvista ja Nonon aurinkoisesta hymystä.
  Tuo vanha pyörä muodostaa jännästi ikäänkuin pyhimyskehän Nonon pään taakse toiseksi viimeisessä kuvassa.

  VastaaPoista
 4. Pyhä Nono! Rakastan noita pyöriä. Niistä saa kivan taustan miltei joka vuodenaikaan.

  VastaaPoista