tiistai 8. heinäkuuta 2014

Testikuvia

Uusi yritys Zoran kuvien kanssa. Sain neuvon vaihtaa kuvien tiedostomuotoa ja nyt testataan sitä.

Nopeasti vilkaistuna siirtyminen png.muotoon toimii!


Ero eilisiin kuviin on huima. Ainakin tässä kirjoitusruudulla. Tiinyan, olet sankarini <3 
Tekisipä mieleni muuttaa muutamat muutkin viime aikaiset kuvat fiksumpaan muotoon. Toisaalta pelkään katsoneeni näitä kuvia niin paljon, että suttuisuus on vain omassa päässäni. Katsokaa nyt tekin, eiväkö nämä tämänpäiväiset versiot ole terävämpiä kuin eiliset?

4 kommenttia:

 1. Älä huoli, kuvien suttuisuus ei ole päässäsi oleva asia :D Nämä kuvat ovat laadultaan selvästi parempia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun kokeilit tätä ja säästit mut monelta vaivalta. :DD Taidan itsekin kokeilla samaa seuraavassa postauksessa.

  VastaaPoista
 3. Nämä kuvat tosiaan näyttävät kirkkaammilta ja vähemmän rakeisilta. Hyvä että asia ratkesi! :3
  Minuakin ärsyttää kun selaan juttuja useammalla koneella (kotona, kaverilla, yliopistolla) ja näytötkin vaikuttaa tosi paljon siihen miltä kuvat näyttää! Jotkut kuvat on ihan erilaisia muilla näytöillä kuin omillani. Se on ärsyttävää kun ei voi tietää miten katsojat näkevät blogin sisällön. :c

  VastaaPoista
 4. Minunkin piti kokeilla katsoa kuvia toisella koneella kun aloin pelätä koko rakeisuuden olevan pelkästään psykosomaattista. Minulla on miniläppäri arkikäytössä ja tällaiselta pieneltä ruudulta kun katselee, alkaa välillä epäillä sitä mitä näkee.
  Kyllä kamerassanikin alkaa olla hämminkiä. Se on jo iäkäs ja todella kovaa työtä tehnyt elääkseen. Mutta en tahtoisi millään luopua siitä.

  VastaaPoista