tiistai 18. syyskuuta 2012

Seuraavat 11 intiimiä paljastusta

 Spica Spicasmagoria Extreme-blogista http://spicasmago.blogspot.fi/ oli laatinut lisää tiukkoja kysymyksiä ja kiusaus oli liian suuri vaikka jonkin aikaa pidinkin pintani. Tuli varmaan jo joskus todettua miten kivoja nämä kyselyt minusta ovat...


1. Jos saisit valita, että pääsisit hahmoksi mihin tahansa satuun/tarinaan/kirjaan/mielikuvitusmaailmaan/peliin/TV-sarjaan jne., niin minkä valitsisit, miksi ja mitä siellä tekisit?
Oi, minusta tulisi hieno puutarhuri prinsessa Ruususelle. Kosketukseni saa kaikki ruusut räjähtämään kontrolloimattomaan kasvuun ja osaan tehdä ihmeitä lohikäärmeen lannalla. Sitäpaitsi se sympaattinen lohari muistuttaa edesmennyttä Chynna-tammaani.

2. Haluaisitko, että tulevaisuudessa, kun tekoäly ja robotiikka olisi kehittynyt tarpeeksi, ihmisillä olisi erilaisia robotteja ja androideja apunaan tai mm. seuralaisrobotteina? Miksi/miksi et? Ottaisitko itse seuralaisrobotin/androidin?
Elän taloudessa jossa kaatopaikalle tehdään pelastusretkikuntia tietokoneiden osien hankkimiseksi, pesukoneet laakeroidaan käsin uudelleen ja nuorimmat autot ovat rippikouluikäisiä. En tiedä miten selviäisin jos minun pitäisi koneiden muun hyvinvoinnin lisäksi miettiä niiden tunteitakin? Saatan jo nyt vääntää itkua hyvin palvelleen keittiökoneen murtuessa.

3. Mistä aiheesta kertovan kirjan haluaisit lukea ja/tai mistä aiheesta kertovan elokuvan haluaisit katsoa?
Paha kysymys. Luen kaiken mitä saan käsiini, oli aihe sitten mikä hyvänsä. Joku viihteellinen elokuva ilman kiusallisia romansseja tai sanailua olisi mukavaa nähdä.

4. Uskotko että yksisarvisia on olemassa? Miksi/Miksi et? Ovatko ne mielestäsi enemmän hevosen kaltaisia vai jotain muuta?
Hevosia ne ovat nekin, oli sarvi sitten henkistä laatua tahi ei. Ne nirsoilevat, hankkivat omituisia sairauksia, hilseilevät, lihovat tai laihtuvat ja kuppaavat taukoamatta huoltajansa sydänverta kuin mitkäkin vampyyrit. Sitten ne menevät ja kuolevat ja jättävät huoltajansa itkemään sydän murtuneena kunnes seuraava loinen kopsuttelee talliin ja sama alkaa uudestaan.

5. Jos nyt voisit mennä ajassa taaksepäin ja kohdata itsesi lapsena sekä aikuisena/tai tämän hetken ikäisenä itsenäsi sanoa lapsi-minällesi jotain, mitä sanoisit/minkä neuvon antaisit lapsi-minällesi?
Rentoudu ja lakkaa yrittämästä! Tiedän että se on nyt vaikeata mutta pian pääset muuttamaan omillesi ja kaikki on sen jälkeen paremmin.

6. Mieti jotakin valintaa jonka olet tehnyt elämäsi aikana. Jos voisit, valitsisitko toisin? Millainen lopputulos siitä tulisi? Olisiko se parempi vai huonompi kuin mihin valinta johti nykytilanteessa?
Yritän olla katumatta mitään. Joskus käy mielessä, että jos olisin harkinnut tarkemmin minkä Pullipin ostan ensimmäisekseni, olisiko niitä tarvinnut ostaa niin montaa?

7. Mikä on mieleenpainuvin, hauskin, oudoin tai pelottavin uni jonka olet nähnyt?
Kuollut äitini ilmestyy uniini häiriköimään aina, kun palvelutalossa asuva isäni on pulassa tai aiheuttanut jotakin hämminkiä. Se on erittäin stressaavaa.

8. Millaiset juhlat järjestäisit, jos sinun ei tarvitsisi miettiä kustannuksia? Ketä kutsuisit sinne?
Tahtoisin järjestää pippalot joihin kaikki koiratuttuni voisivat koirineen tulla. Se tosin voisi olla mahdotonta. Häissäni oli 6 vierasta koiraa omieni lisäksi.

9. Minkä ominaisuuden haluaisit itsellesi? Saat ottaa myös mielikuvituksellisen ominaisuuden kuten supervoiman niin halutessasi. ;D
Tahtoisin sisäänvedettävät kynnet. Eikä mitään kissan pikku piikkejä vaan kunnon Werewolfit. Ei ikinä enää saksien tai puukon etsintää!

10. Haluaisitko kuulua salaseuraan? Miksi/miksi et?
Olin Kennelpiirin jaoston koollekutsujana vuotta vailla hopeisen ansiomerkin työvuodet. Lisäksi kuulun kolmeen koiraharrastusseuraan ja neljään rotujärjestöön tai rotua harrastavaan yhdistykseen. Useimmissa olen joko hallituksessa tai jossakin toimikunnassa. Ja silti tavallinen yleisö uskoo että kasvattajat pilaavat rotukoirat ja ettei kukaan oikeasti tee mitään. Olen huomannut että aika harva oikeasti uhraa ajatuksiaan sille, miten suuret tapahtumat ja organisaatiot OIKEASTI toimivat. Asioiden halutaan tapahtuvan mutta ikinä ei kysytä kuka uhraa yönsä liimatakseen postimerkit? En usko että mikään salaseura tarjoaisi mitään mitä kenneltoiminnassa ei olisi jo nähty. Palatsivallankumoukset, sukurutsaiset liitot, maailman ääreltä toiselle ulottuvat vihalinjat ja jatkuva salailu tärkeiden asioiden suhteen ovat ihan normitavaraa. Sorry vain Lionsit ja maltanristiveijarit, teidän maailmanvalloituksenne ei ole MITÄÄN keski-iän ohittaneiden rouvien tahdonvoimalle näiden päästyä ensi kertaa elämässään päättävään asemaan.

11. Nykyhetki, tulevaisuus vai menneisyys? Miksi?
Nykyhetki on aika hyvä.

BOONUSKYSYMYS: 12. Uskotko ihmeisiin? Miksi/miksi et?
Asianhaarat huomioon ottaen kaikki on oikeastaan yhtä suurta ihmettä. Pienempiä ihmeitä tapahtuu jatkuvasti. Ne pitää vain osata pyytää tapahtuvaksi tai vain huomata.

Ja jotta bloggaus ei päättyisi ilman jatkumoa, lisätään seuraavat 11 tiukkaa kysymystä. Kuka hyvänsä innokas saa vastata mutta ainakin Kotoko ja Lady Nancy voisivat ilahduttaa minua vastaamalla.

1. Jos osaisit/ehtisit/viitsisit ommella mitä hyvänsä, mikä olisi ensimmäinen projekti?

2. Minkä värinen on vaatekomerosi sisältö?

3. Voiko kohtuullisuutta oppia ja onko aikuiselle pyrkimyksestä kohtuullisuuteen mitään iloa?

4. Kannattaako viinin lehtiä pakastaa? Tekeekö normaali ihminen talvella viininlehtikääryleitä?

5. Miten aiot varautua kestämään yli kaamosajan?

6. Uskotko menninkäisiin tai muuhun pikkuväkeen joka vie omalta paikaltaan katoavat tavarat ja välillä myös palauttaa ne?

7. Millaista käsilaukkua tai kassia tällä hetkellä kuljettelet ulkona liikkuessasi?

8. Miksi juuri se laukku tai kassi?

9. Oletko siihen täysin tyytyväinen vai haaveiletko muunlaisesta?

10. Mikä on suosikkiasusteesi?

11. Voisiko sen korvata? Jos voisi niin millä?

1 kommentti:

 1. Yay~ Kiitoksia kysymyksiini vastaamisesta, näitä oli tosi kiva lukea. :3

  Mielenkiintoinen näkemys yksisarvisista, hihi. ^__^

  Tuo sisäänvedettävät kynnet-supervoima on kyllä hyvä keksintö! Tahtoo kanssa sellaiset!

  Varsin hyvä vastaus tuohon salaseura-kysymykseen! Olet aivan oikeassa! *nyökyttelee*

  ...jos minulla on joskus häät, haluan ehdottomasti myös koiria vieraaksi sinne. ^__^ Koirabileet olisi aivan ykkönen juttu!

  VastaaPoista