torstai 31. toukokuuta 2018

Tsukihan uusi vartalo

Pieni harmaatukkainen Neemoni Tsukiha katkaisi nilkkansa viime kesänä. Kuvasin sitä jonkin verran sen jälkeenkin jalkaa piilotellen, mutta korjausprojekti ei oikein edennyt. Loppukeväästä nappasin sitten itselleni huokean vaihtokropan Suomesta ihan vaan siksi kun halvalla sai ja oli kiva saada nukke kokonaiseksi.

Kroppa oli Azonen Neemoille kehittelemä uusi vartalomalli jota inhosin jo valmiiksi. Lisäksi se on Tsukihalle väärän kokoinen eli tyttö kasvoi pituutta.

Nakukuvia tai vertailuja ei tullut otettua mutta keho on paljon hoikempi ja rimpulampi kuin alkuperäinen. Brazin housut mahtuvat nyt ongelmitta. Mutta ruma se on! Nivelet ovat näkyvissä ja ulkonäöltä kroppa muistuttaa obitsua. Siinä on myös sama "hajoaa minä hetkenä hyvänsä"-fiilis. Hoikkuudesta ja heiluvaisuudesta johtuen kroppaa on vaikea saada pitämään asentojaan.

Tällä uudella kropalla nukke polvistuu helpommin kuin vanhalla. Sääli että sekin ominaisuus katoaa jos nukella on vaatteet yllään. En oikeastaan tahdo edes ajatella mitä tällä asialla on tuotantotiimissä haettu.

Asiat jotka ennen Neemoilta sujuivat, kuten vaikka istuminen ja seisominen eivät enää onnistu. Nivelet ovat liian letkut kannattelemaan asentoja mikäili nukella on vaatteet yllään. Lisäksi heiluvainen vyötärö lisää epävakautta entisestään. Neemoissa minua niin viehättänyt töpäkkä vankkatekoisuus on nyt poissa.

Koska Tsukiha kasvoi pituutta ja uuden kropan kiinnitys on erilainen, se ei enää voi käyttää käsivalikoimaansa. Harmi sekin.

Tästä en tiedä onko tämä kropan vai Tsukihan pään ominaisuus, mutta pään reikä on tosi takana ja pää paikallaan nukella on hassu leuka eteenpäin työntynyt ilme. Paksun takin kanssa se ei niin pistä silmään, mutta ilman kyllä.

Olen tosi tyytyväinen että Tsukiha on taas käyttökunnossa, mutta kyllä kynnys hankkia uusia Neemoja on tämän jälkeen aika iso. Olinkin hurjan iloinen kun kuulin, että kroppaa on jälleen muokattu. Toivottavasti jatkossa saadaan palattua kohti entistä. Olen kahden viikon kuluttua lähdössä shoppailemaan Japaniin ja toivon löytäväni sieltä vielä kohtuuhinnalla vanhaa kroppaa. Tahtoisin ostaa niitä varastoon.

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä tuosta uudesta kropasta, ei yhtään niin mukavan näköinen ja vaatteiden päälle laittaminen vaikeuttaa noita muka hienojen nivelien liikkeitä. Seisominen ja istuminen on tosi tärkeitä ominaisuuksia. Mukavaa kuitenkin että sait Tsukihan kokonaiseksi jälleen. :) Mukavaa shoppailua Japaniin, toivottavasti löytyy useita kivoja kroppia!

    VastaaPoista
  2. Se tulossa (?) oleva uusin kroppa näyttää minusta paljon söpömmältä kuin tämän hetkinen kroppa. Siinä ihan uusimmassa on taas sitä sööttiä pyöreyttä mitä vanhassakin. Kaipa Azone sitten sai niin ison palautevyöryn että päätti tehdä uuden :)

    VastaaPoista