perjantai 30. maaliskuuta 2018

Kesäkuvaryöpsähdys

Tätä kirjoittaessani Pullip Suomen foorumi on ollut nurin jo jokin aikaa. Kaipaan sitä kovasti. Mutta se on myös aasinsilta siihen, mitä seuraavaksi tapahtuu.
Nimittäin.... Viime kesänä foorumi oli nurin tosi pitkän aikaa kesken kesäkuvaushaasteen. Kuvasin kuitenkin ahkerasti siinä toivossa että foorumi vielä palautuisi. Mutta kun se palasi, kesä oli jo ohitse eikä haastetta ollut enää mieltä jatkaa. Minulle jäi paljon kuvia joilla en tehnyt mitään. Ne piti siirtää blogiin jotta olisivat tallessa edes jossakin, mutta se jäi muiden kiireiden jalkoihin. Jos nyt lumikinosten keskeltä siirtäisi viimein näkyviin nämä paitsioon jääneet kuvat. Keskellä talvea märkäkin kesä tuntuu kesältä :)
Ainakin luulen ettei mitään näistä kuvista ole vielä nähty. Mutta jos erehdyn niin väliäkö tuolla. Näette kuvat sitten kahteen kertaan.

Bara Froggyn hynttyissä.

Dede ja Deden uusi kroppa. Värimätsi on erittäin hyvä.

Licca-chan ja yksi todella kylmä ja pimeä sadepäivä.

Melodramaattinen Iza. Tästä kivikuvauksesta riittäisi kuvia enemmänkin. Täytyy katsoa inspiroivatko ne joskus myöhemmin?

Edie ja pakollinen jokavuotinen ralliautokuva.

Lenillä on jotenkin häijy ilme. Onneksi norsu näyttää hyväntuuliselta. (miksi minusta tuntuu että tämä kuva on kyllä julkaistu jossakin?)

Jupi keskustelee peilikuvansa kanssa.

Myrtti villiintyneessä puutarhassa. Vielä omaakin puutarhaani villimmässä ja se on jo paljon se!

Maretti ja märkä pioni.

Yks mummo män mustikkaan... Voi kuinka kaipasinkaan tähän asuun nukkekokoisia Crockseja! Ja miksi nukkeni touhuavat kuvissa vain kauhean arkisia juttuja?

Vilperin pionipeti. Tämäkin lienee kuvia jotka tulee otettua vuodesta toiseen.

Satsuma kuvattuna hylätyn ja kasvien täyttämän auton ikkunan lävitse.

Zora tutussa kotiviidakossa.

Saima ja tähdet tähdet.

Huh. Iso urakka. Josko seuraavaksi jotakin ajankohtaisempaa?

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Ihana tuulahdus kesästä jota niin kaipaan. Täälläpäin aurinko alkaa vasta hiljalleen sulattaa jalkakäytäviä. Teki eilen mieli itkeä, niin ikävä on jo nurmikkoa ja lämmintä ilmaa.

    VastaaPoista