perjantai 8. joulukuuta 2017

Joulukalenteri viiden päivän kuvat

Pahalta näyttää säännöllinen kalenterin päivitys. Kuvat ehdin ottaa mutten istuutua koneelle niitä blogiin siirtämään. Saatte siis koko arkiviikon kuvat yhdeltä istumalta.

Maanantaina. pikkupakkanen ja kevyttä lumisadetta. Parempi tämäkin kuin jatkuva vesikeli.

Maretti alkaa valmistautua itsenäisyyspäivän juhlintaan. Vapaapäivä keskellä viikkoa on aina hieno juttu ja tämä vuonna itsenäisyyden juhlavuosi tekee asian erityisen juhlavaksi.

 Meillä ei saatu tänä vuonna turvallisesti poltettua perinteisiä kahta kynttilää ikkunalla joten ulos laitettiin senkin edestä kynttilöitä.

Riimi ja Riimin kaveri. Yritin perinteistä Totoron vatsalla istumis-kuvaa, mutta Totoroni oli keskeltä liian pyöreä. Se suhtautuu nukkeleikkeihini aika pitkämielisesti.

Illalla oli huima lumimyrsky ja aamulla sitten satoi vettä. Voi itku! No yksi nopea ulkokuva kuitenkin Paulian uudesta, aivan upean värisestä peruukista. Rakastan tuota peruukkia mutta en tiedä jääkö se Paulian käyttöön. Joka tapauksessa se on paljon kauniimpi kuin myyntikuvissa. Yritän saada siitä sisällä parempia kuvia joissa väri näkyisi kunnolla.

Huomenna ei päivitystä tule. Lähden aamuyöstä Helsinkiin Messukeskuksen koiranäyttelyyn. Sunnuntaina sitten!


1 kommentti:

  1. Onko Totorosta tullut ihan teidän kissa, vai tuleeko se vain kylään aina välillä? Meille jos tulisi jonkun kissa itse sisälle, en tiedä raskisinko päästää pois. :P

    VastaaPoista