maanantai 11. joulukuuta 2017

Joulukalenteri 11. luukku

Olipa vähällä käydä köpelösti joulukorttien suhteen! Olin kuvitellut että viimeinen postituspäivä on 14. päivä eli torstai kun sattumalta telkkarista huomasin mainoksen jossa muistutettiin että oikea päivä onkin 12. eli huomenna. Ei muuta kuin merkkejä ostamaan.

Kuvittelin tämän vuoden joulumerkit jotenkin pliisuiksi, mutta tarkemmin katsottuna ne ovatkin aika somia. Sen sijaan transparentti-ihoisen Blythen kuvaaminen keinovalossa oli haaste joka uhkasi torpata koko kuvausideani. No, lopputulos kuitenkin oli sitä mitä pitikin.

4 kommenttia:

 1. Ihan kivoja postimerkkejä, joskus olen niitäkin keräillyt. Ja mielenkiintoinen tuttavuus tällainen transparentti-ihoinen, Blythejä olen muutoin kyllä nähnyt paljonkin mutta tämä on kaunis kuultava neitokainen. Kivat silmät ja ripset sopii myös tuohon kuultavaan ihoon kauniisti. :) Kiva kuva.

  Onkohan transparentti-ihoinen blythe vähän sama kuin ranskalaisresiininen hartsi bjd? Ihossa näyttää olevan hieman samanlaista kuultavuutta.. :)

  VastaaPoista
 2. Joo on. Iho on posliinia muistuttava ja hiukan läpikuultavan vaikutelman antava. Siis Blythejen tapauksessa suoerkiiltävä :) ja vaikea kuvata. Mutta hurjan kaunis!

  VastaaPoista
 3. Minä en ehtinyt postituspäivälle, oli niin paljon kaikkea muuta mielessä. Kortit on vielä kirjoittamatta ja merkit jäi ostamatta. Noh, laitan normimerkeillä ja toivon että kusti polkee. :(

  VastaaPoista
 4. Ilman tuota telkkarimainosta olisi unohtunut minultakin. Täpärällä oli. Tosin nykyään yritän lähettää tervehdykset sähköisesti suurimmalle osalle.

  VastaaPoista