tiistai 26. syyskuuta 2017

Uusia Vaatteita osa I

Siitä riemusta että Hartsilasten foorumi palasi pitkästä unestaan, tilasin isoille tytöilleni hiukan lisää vaatteita. Melko kesäisiä keliin nähden, mutta jos tuleva kesä olisi edellista kauniimpi ja mekkoja tulisi käytettyä itsekunkin enemmän.

Piti kuvata uutta suloista mekkoa mutta huomasinkin kuvanneeni jälleen pelkkää Nonoa itseään. Ei mahda mitään. Valo oli niin kaunis ja Nonon katselusta tulee aina hyvälle tuulelle.

Yritin saada kuviin sekä matalan valon että kevyen aamu-usvan jotta saisin vähän lämmintä ja trooppista tunnelmaa mukaan, mutta lopputulos ei ollut ihan sitä mitä tavoittelin. Kamerani ja minä näimme hyvin eri asioita.

Tässä kuvassa mekon nätti yläosa tulee ehkä parhaiten esille. Tämä on mitoitettu Volksin isoille tytöille joten kerrankin vaate ei ole Nonon yllä ihan makkarankuori. Sukista olin kyllä hiukan huolissani. Saa nähdä pysyvätkö ne enää Dollfie Dreamin yllä oltuaan Nonon paksuissa jaloissa?

Mekko kokonaisuudessaan. Nyt valo alkoi muuttua jo turhankin kirkkaaksi.

Vähän varjossa.

Bonuskuvat:

Olen saanut uuden kuvausassistentin joka on muuttanut meille omia aikojaan.

Mourulainen on muhkea kollinroikale. Suoraan sanottuna lihava. Ei se ainakaan nälkää ole nähnyt. Luulen että se oikeasti kuuluu naapurin muonavahvuuteen.

" Mitä? Missä sinä näet jonkun lihavan?"

5 kommenttia:

 1. Tuo kissahan on kuin Totoro! :D Nonon katselusta tulee todellakin aina hyvälle tuulelle, etenkin näissä kuvissa kun typykkä näyttää olevan iloinen uudesta asusta. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana Nono! ♥

  Haha, hauska tuo viimeinen juttu kissa-herrasta! XD
  Kotokon Totoro-maininta onkin aika osuva tälle kollille :D

  VastaaPoista
 3. Olen nyt alkanut nimittää kollinroikaletta Totoroksi ja laulamaan sille Totoron teemalaulua. :D Kieltämättä se on ihan Totoron näköinen.

  VastaaPoista
 4. Hehe, aikamoinen pulska kisuli :D Nono on suloinen ja hänelle sopii tosi hyvin tuo mekko.

  VastaaPoista
 5. Nono on suloisuus. Ei ihme, jos siinä jää asu kuin asu sivuun huomiosta. :)

  Kissan mokoma on kyllä sellainen pallero, että Totoro kävisi hyvin nimeksi. :D Ja tuo ilme! "Lihava, kuka? Missä?" xD

  VastaaPoista