keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Kokonainen Hattara

Jo aikapäivät sitten ostamani Minifee Hattara sai odottaa kasvoja ja manikyyriä hyvän tovin mutta nyt tyttö on kokonainen ja käyttökunnossa!

Ilman ripsiä, randomilla peruukilla ja yhtä sattumanvaraisilla silmillä. Mutta kyllä näillä alkuun päästään.

Luulin talon olevan täynnä Minifeen kokoluokan vaatteita mutta erehdyin. Nukenvaatteetkin venyvät jos niitä käyttävät pitkät tai leveät henkilöt.

Huomaa että valoa ei aurinkoisenakaan päivänä oikeasti enää ole. Heti kun suorasta auringonpaisteesta siirtyy sivuun, kuvat sinistyvät. Eipä sillä, tietynlainen mustikansininen on yksi väri jollaista peruukkia etsiskellään.

Pinkki versio. Tykkään hurjasti tuosta mohairista mutta se ehkä vaatisi kanssaan vahvemmat silmät?
Lisäksi nähtyäni tämän peruukin Saiman päässä en oikein tiedä sopiiko se kuitenkin paremmin Saiman mittoihin?

Mohairin kanssa ulkoilmassa tulee aina haasteita hallinnan suhteen. Panta pelastaa paljolta. Harmittaa ettei talossa ollut edes lainaksi sopivaa luonnollisemman sävyistä peruukkia. Näitä kuvia ottaessani tuli voimakas tunne että Hattaran peruukki saisi olla murretumpaa sävyä.

Pupuhupparin PITI olla oikean kokoinen mutta katin kontit! Ihan liian iso ja muhkea se on. Mutta talvi tulee tuota pikaa ja silloin saa vaatteissa olla volyymiä.

Vielä yksi supersininen kuva. En ole ajatellut sinistä Hattaran väriksi mutta näköjään saan miettiä asioita uudestaan.

3 kommenttia:

  1. Tuo vaaleanpunainen pörrötukka näyttää Saimalla niin hyvältä, että olisi sääli ottaa se Hattaralle. Minusta sinertäväkin väri sopisi hyvin Hattaralle, onhan luomissakin turkoosia. :)

    VastaaPoista
  2. Minustakin vähän tuntuu että Hattaran kanssa joudutaan peruukkiostoksille. Tahtoisin sille polkan tai muun simppelimmän mallin. Mietin jo tuon älyttömän pitkän peruukin latvomista, mutta jääköön nyt vielä kun sävykään ei ole ihan nappiin. Täytyy ruveta tarkkailemaan jos joku innostuisi peruukkikimppaa järjestämään.

    VastaaPoista
  3. Tykkään kyllä molemmista hiusten väreistä Hattaralla :). Hattaran hempeä meikki ja silmien väri varmaan tekevät siitä niin muuntautumiskykyisen. Kiinnostaa mitä tulevaisuudessa tytölle sitten päätät päähän laitella :)

    VastaaPoista