torstai 10. elokuuta 2017

Yukin paluu

Arvatkaa kuka sai päänsä takaisin?

Dimension Dollsin Yenna jolta nuken alun perin ostinkin lupasi silloin kauppoja tehdessä Yukille uuden naamaoption jos niin tahtoisin. Keväällä kun Minifeeni päät lähtivät hänelle meikkiin, meni Yukin pääkin samaan syssyyn.

Lopputulos on aivan ihana! En kaipaa alkuperäistä Lucy Maria Misoran vauhkoontunutta ilmettä yhtään tippaa. Yuki myös nuoreni hiukkasen.
Minulla oli hirveä säätäminen silmien ja peruukin kanssa. Len on kähveltänyt käyttöönsä talon ainoat ruskeat tuon kokoluokan silmät ja minusta Yukin aiemmin käyttämät turkoosit eivät enää oikein toimineet. Peruukinkin kanssa joudutaan varmasti vielä tekemään kokeiluita. Tämä kiharaturjake on väriltään kaunis mutta vähän työläs käytössä. Lisäksi otsatukka on hiukan pitkä.Se kuitenkin toimi yllättävästi LMM.n stock-silmien kanssa.

Pastellinen look. Varjossa otetuissa kuvissa silmien pupillittomuus ei ole niin häiritsevä kuin kirkkaassa valossa otetuissa.
Uusia SD-tyttöjen vaatteita pitäisi hankkia nyt, kun talossa on neljä kokonaista sen kokoista naista. Onneksi Yukin vanhat romanttiset hepeneet purevat yhä uuden nassunkin kanssa.

Oh hoh! Mutta kukas se siinä?

Alkoiko Len Yukin uusi suloisuus kiinnostamaan? Et sinä aiemmin ole tyttöjä katsellut...

Saat kyllä luvan unohtaa. Et ikinä tule kasvamaan kiinni tuota ikäeroa...

Voi Len! Ihan säälittää kun toinen on niin pikkupojan näköinen Yukin uuden naisellisuuden rinnalla. Eteenkin kun Yukin silmissä on nykyään uusi, päämäärätietoinen kimmellys. Mitä mahtanee hautoa?

6 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia kuvia!≧ω≦
  Yuki on ihana pastelliprinsessa

  VastaaPoista
 2. Yukille sopii kyllä uusi meikki ja tykkään sekä peruukin että silmien väristä. :D Odotan mielenkiinnolla millainen on sitten lopputulos kunhan saat päätettyä värit. Hehee Lenillä ei taida nyt olla mahiksia. :D

  VastaaPoista
 3. Oo, kaunis Yuki! Tykkään tästä neidin uudesta ilmeestä ^^ ♥
  Tsemppiä, Len! Muista, että ikä on vain numero - ainakin joissain tilanteissa... :'3

  VastaaPoista
 4. Heh heh. Kylläpähän Len jää noin määrätietoisen tytön jalkoihin. Tiedä mitä tapahtuu sitten, jos Volks ikinä julkaisee oikean miehen näköisen Dollfie Dreamin?

  Yukin tyyli kieltämättä hakee vielä. Meillä ei ole sen kokoisina kuin näitä värikkäitä peruukkeja ja tahtoisin koettaa sille jotakin normaalimpaa väriä. Olen ihan turhautunut kun Harsilapset myyntipalstoineen on poissa.

  VastaaPoista
 5. Saisko ennen ja jälkeen -kuvat pliis? :D Yuki on pastellisävyisenä niin ihana, etten osaa edes kuvitella toista yhtä sievää stailausta. <3

  VastaaPoista
 6. Kotoko: minäpä etsin ennen-kuvan jostakin. Viime keväältä niitä kyllä blogia selaamalla löytyy mutta olisi kiinnostavaa nähdä ne ihan rinnatusten.

  VastaaPoista