lauantai 15. lokakuuta 2016

Ruskamiitti Teeleidissä.

Jestas. Melkein kuukauden tauko postauksissa! Puolustaudun sillä että menin töihin ja se on vienyt kaiken energian. Mutta eiköhän taas päästä arkeen kiinni. Kuvia on kertynyt paljon, samoin kirjoitettavia aiheita.

Mutta asiaan. Jyväskylässä oli pitkästä aikaa seniorimiitti. Emme ole ehtineet nähdä toisiamme vakiomiittiporukan kanssa koko syksynä ja oli tosi mukavaa päästä jälleen turisemaan yhdessä.Vakiopaikkamme Teeleidi otti meidät nukkeinemme jälleen iloisesti vastaan. Tällä kertaa muita vieraita ei ollut niin paljon kuin yleensä ja saimme levittäytyä pöytämme ääreeni nukkeinemme ihan rauhassa.

Pieniä miittailijoita ikkunan ääressä.

Jyväskylän seniorimiittien parasta antia on tasa-arvoinen rentous kaikkia nukkelajeja kohtaan. Tällä kertaa mukana oli jopa plushie Rin! Rin olikin ajankohtainen seuralainen, sillä Dollfie Dream Lenin ja Rinin erikoisasut olivat tulleet myyntiin miittiaamuna ja useampikin oli käynyt aamuviideltä hereillä clickwariin osallistuakseen.
Minä olin haikein mielin jättänyt vaatecateringin väliin ja kuvitellut kaiken menneen loppuunmyydyksi heti, kuten Volksin myynneillä on tapana. Mutta ei. Asua jota olin päättänyt olla ostamatta oli jäljellä vielä herätessäni sekä iltapäivälläkin, kun loppuviimein kotiuduin miitistä. Olin suorastaan ylpeä itsestäni kun sain silti torjutuksi houkutuksen.

Tämä suloinen Licca-chan oli pääsyyllinen siihen miksi halusin itsellenikin Liccan. Mutta mitä tapahtui? Hello Kitty Licca tuli paikalle tapaamaan sisartaan turhaan. Minä aamulla miittiin lähtiessäni UNOHDIN Licca parkani kassista eikä se siis päässyt ensimmäiseen miittiinsä vielä. Tunsin kuitenkin jatkuvaa huonoa omaatuntoa asiasta ja lupasin ostaa sille jotakin kivaa 

Upea Withdollin harmaa soturinainen kutitteli miekallaan omaatuntoani ja muistutti, että Solina odottelee yhä kroppaansa. Toivon että Withdoll laittaa isot kropat erikoisväreissä joulueventtiin.

Tämä kirja <3 Voi rakkaus. Minun on pakko saada se itsellenikin. Ihan tyypillisesti se on kaikkalta lopussa, mutta kyllä minä vielä sen jostakin pyydystän.

Kikipoppeja! Suloisia Kikipoppeja! Olen joka miitissä hehkutellut miten somia ne ovat ja nyt alkoi herätä ihan todellinen halu saada sellainen ihan itsellekin. Onneksi en osaa päättää tahdonko stockin vai customin, joten saan lykättyä hankintaa vielä tuonnemmas. Mutta paljon kuvia Kikipopeista on viime aikoina tullut katseltua.

Etualalla on kupissani Pu-er-teetä joka pitää ikuisesti nuorena ja vetreänä. Join sitä kaksi kannullista siinä toivossa, että se tekisi jonkin ihmeen ja virkistyisin syyskoomastani.

Ihanaa että muillakin on nukkeja joilla on aina vähän tyytymätön ilme. Tämä kaunotar oli todella kuninkaallinen loistossaan.

Hei vain! Koron iloisena ensimmäisessä miitissään.

Voiko Pureneemo enää suloisemmaksi muuttua?


Ryhmäkuva miitin nukeista. Oikeastaan tahtoisin koota kotiinkin tällaisen nukkepyramidin. Sääli ettei se meillä ole turvallisuussyistä mahdollista.

Alisa ja Tsukihakin vilahtavat miittikuvien taustalla.

Hartsia monessa eri ihonvärissä. Minä olin tällä kertaa laiska eikä mukanani ollut ainuttakaan isompaa nukkea. Yukilla oli pukeutumiskriisi ja jotenkin hartsisetkin jäivät kiireessä matkasta.

Lisää Kikipopkuvia. Etummaisen tyttösen hiukset ovat sileintä ikinä. Kuin vettä. Sen suklainen sisarnukke viehättää minua kovasti mutta tahtoisin malttaa odottaa seuraavat Kikipop julkaisut. En tiedä onnistuuko se. Mandarakessa on juuri nyt eräs edullinen suklaapupu... Yritän kuitenkin pysyä lujana.

Upea yksityiskohta Withdollin soturin hiuksista <3

Miekalle olisi ollut iltapäivästä töitä. Sain nimittäin pikavoiton autoni tuulilasiin miitin aikana. Ilmeisesti parkkipoika ei ollut varautunut teehuoneen asiakkaisiin jotka istuvat sijoillaan tuntitolkulla. Reklamoin tietysti sakon, olihan minulla kuitti josta näkyy mihin aikaan teehuoneelta olen poistunut. Mutta sitä en vielä tiedä meneekö valitus läpi?

6 kommenttia:

 1. Ihania miittikuvia! Ihastuin erityisesti tuohon Withdollin soturileidiin ♥

  No höh! Toivottavasti valitus menee läpi ja oikeus toteutuu! >:(

  VastaaPoista
 2. Withdollin iso harmaa kaunotar oli aivan mielettömän hieno!

  Minäkin toivon että ottavat sakon pois kun kerran aiheettomasti antoivat mutta eipä noista koskaan tiedä...

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ihania nukkeja näytti tuolla miitissä olevan!❤
  Erityisesti nuo Kikipopit näyttävät suloisilta.
  Postaile taas pian!
  ~Kiki
  Www.Dollmacarons.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihania nukkeja näytti tuolla miitissä olevan!❤
  Erityisesti nuo Kikipopit näyttävät suloisilta.
  Postaile taas pian!
  ~Kiki
  Www.Dollmacarons.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Voi miten sulosia nukkeja!❤
  Tee ja nuket on kummatkin mun suuri intohimo, joten ne yhdistettynä olisi kyllä fiilikset hyvin kohdallaan.
  Täytyisipä joskus kokeilla.
  ~Kiki
  Www.Dollmacarons.blogspot.fi

  VastaaPoista