keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Magdalena vaihtaa violettiin

Suunnilleen kuukausi takaperin Magdalena esitteli blogissa syksyistä kellanoranssia lookkiaan. Nyt on vuorossa violetti. Innoituksen sain ruukkudaalioiden viimeisistä kukista ja siitä että mietin tapaa saada ne jotenkin vielä taltioitua.

Peruukki on mökkimiittissä tehtyjä ostoksia jonka hankin itse asiassa varta vasten Magdalenaa ajatellen. Mieleeni tuli silloin että sitä voisi pukea lyhyt ja kirkasvärinen peruukki. Niin kuin pukeekin. Mutta kuten tuli jo viimeksi koettua, Magdalenaa taitaa pukea kaikki...

Rakas daalia! Etsin puutarhamyymälästä vaikeaan paikkaan etupihamme pöydälle jotakin isompaa ruukkukukkaa joka kestäisi tuulen ja myyjä suositteli daaliaa. Se olikin loistohankinta ja kesti kyselemättä kukkien paikoillaan koko kesän. Nyt minua huolettaa, saanko sen talvetettua missään? Minulla ei ole kellaria ja kaikki vaihtoehdot ovat joko liian kylmiä tai liian lämpimiä. Mutta yrittää aion. Sen verran siihen tykästyin.

Itse asiassa tällä kertaa Magdalenakin näyttää ehkä vähemmän pahantuuliselta kuin yleensä. Ei tuo nyt vielä hymy ole mutta ei se normaali äksy ilmekään.

Yksi väritön versio loppuun. Tein taannoin Hartsilasten foorumilta heräteostoksen ja sen kotiin saaminen on kestänyt tovin. Uuden nuken myötä minun pitäisi kirjoittaa yhdestä vakavammasta aiheesta ja nukkejen hankinnasta ylipäätään. Aiheesta kun on tänä syksynä liikkunut paljon keskusteluja. Saa nähdä saanko muotoiltua järkevään muotoon sen, mitä tahdon sanoa vai onko lopputulos pelkkää saarnaamista? Sen näette ensi kerralla!

6 kommenttia:

 1. Oih miten ihania kuvia!❤
  Tykkään tosi paljon kuvien värimaailmasta.
  Ja ensi postausta (tai saarnaa) odottaen.
  ~Kiki
  Www.Dollmacarons.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oih miten ihania kuvia!❤
  Tykkään tosi paljon kuvien värimaailmasta.
  Ja ensi postausta (tai saarnaa) odottaen.
  ~Kiki
  Www.Dollmacarons.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Mukava että tykkäsit! minustakin tämä violetti värimailma on tosi onnistunut. On hauskaa välillä päästä leikkimään väreillä ilman sen kummempaa tarkoitusta.

  VastaaPoista
 4. Magdalenalle todellakin sopii melkeinpä mikä tahansa! Upea tuo violetti tannin ihon kanssa. :) Ja kaunis on daaliankukkakin.

  VastaaPoista
 5. Tuo violetti pukee Magdalenaa niin hyvin, että tahtoisin siihen väreiltään sopivan talvitakinkin. Sellaisen jossa on pörröinen huppu <3

  VastaaPoista
 6. Ei vitsit miten kivalta tuo violetti näyttää Magdalenalla! ♥

  VastaaPoista