perjantai 16. syyskuuta 2016

Licca-chan saapuu

Yllätysostos toisensa perään. En ole ehtinyt esitellä vielä hetki sitten saapunutta Azone Koroniakaan ja nyt jo saapui seuraava. Instagramista huomasin että tuttu myyjä möi Suomessa Liccaa, nukkea jonka olin halunnut jo kauan. Hinta oli kohtuullinen ja nukelle oli jo vaihdettu uusi kroppakin, joten miettimisaikaa ei tarvittu.

"Mjauuuu?" Tällainen söpöliini paketista kuoriutui. Hiukset eivät ole ruskeat vaan luumunvioletit, mutta eihän kamera keinovalossa asiaa ymmärtänyt.
Hello Kitty-huppari on stockasu tällä nukkemallilla. Huulilla on hiukan helmiäispinkkiä ja korvissa pinkit sydänkorvikset. Liccojen kroppa on sangen vaatimaton ja olin iloinen että tälle oli jo valmiiksi vaihdettu pikkuobitsu. Tällaista pientä päätä obitsukin jaksaa nätisti kannatella. Liccoja näkee myös Pure Neemo-vartalossa.

Licca on siis japanilainen vastine Barbielle jota pidettiin aikoinaan liian länsimaisena japanilaisten pikkutyttöjen leluksi. Licca on kopioinut paljon Barbielta. Silläkin on perhe, taustatarina ja nukelle myydään runsaasti sesongeittain vaihtuvia teema-asuja ja leikkisettejä. Licca on ollut alusta lähtien Japanissa suopersuosittu ja sitä on myyty pian sata miljoonaa kappaletta.

Suloinen viestikortti myyjältä <3 Hän alkaa olla vakiodiilerini sillä samalta ihmiseltä hankin myös Volks Mikan eli Nicolan viime joulun aikoihin. Olen ostanut häneltä usein nukenvaatteitakin.

Licca-chan näyttää tykkäävän söpöistä pikkuasioista ja leivonnaisista. Tuo etualan kakku muuten loistaa pimeässä. Se herätti minussa viime yönä suurtä hämmästystä.

Ykköskohde kiinnostuksissa lienevät kuitenkin kengät! Tällaisen arsenaalin kanssa neiti saapui. Kerrankin nukke joka kanssa ei tarvitse ensimmäisenä miettiä mistä sille löytäisi jalkineet. Tusta ehkä riittää lainaksi muillekin?

Ok, ymmärrän vinkin. Toit henkareita muttet vaatteita. Minunko nuo hengarit pitää täyttää?

Kävisikö tämä asu? Azonen paita Alisan stockista ja Pullipeilta hame ja sukkikset. Pikkuobitsu on onneksi sen kokoinen, että vaatteita meillä riittää nirsommankin tytön tarpeisiin.

Seuraavana aamuna ulkosalla. Nyt hiusten väri tulee hiukan paremmin esiin. Hän on aivan sietämättömän suloinen. Nuo ihmisen ohitse katsovat silmät ovat hiukan haastavat kuvata, mutta niistä tulee juuri se tyypillinen teiniprinsessan ilme joka Licca-chanissa niin viehättää.

Bonuskuva: Katsokaa mitä yhdestä Liccan kengästä löytyi?

Miniminileimasin joka esittää leppäkerttua! Tiesiköhän myyjä että sellainen oli ryöminyt mukaan?

7 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon tästä uutukaisesta! Suloinen on ^^ Ja todella ihana tuo hiusten väri ♥
  Vakiodiilereitä ei kyllä koskaan voi olla liikaa :)

  VastaaPoista
 2. Aww!❤
  Ihana tuo licca-chan!
  Stockin huppari on rakkautta.
  Siis miten licalle voi vaihtaa obitsun?
  Itse olen yrittänyt tietoa hankkia, kun omistan Licca-chan sweet paradisen. Jos tiedät, voisitko kertoa?
  ~Kiki
  Www.Dollmacarons.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kiki: Minusta pää vain nypätään irti ja plopautetaan uuden kropan päänkannattelunuppiin. Liccan päähän on pehmoinen eikä sitä avata mitenkään, joten ainoa mahdollisuus kiinnittää sitä on vaan nypätä pää irti omasta kropastaan ja tyrkätä seuraavaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset avusta!
   Se olikin yksikertaisempaa kun kuvittelin. :'D
   Entä minkäslainen obitsu/keho sitten kannattaisi vaihtaa?

   Poista
 4. Kiki: se on ihan makuasia. Neemokropat toimivat mutta niin toimivat näköjään Obitsutkin. Riippuu siitä tahtooko nukestaan pikkutyttömäisemmän vai teinimmän?

  VastaaPoista
 5. Onnea söpöstä uudesta nukesta! :) Minullakin on Licca-pää pikkuobitsussa, ja se toimii minusta hyvin.

  Eikö olekin hauskaa, että kerrankin sattui kohdalle helppo vaatetettava! :D

  Oliko tämän tukka väriä vaihtava vai ihan vain pelkkä tummanpunerva? Minulla kävi joskus sellainenkin, mikä muuttui toisen väriseksi lämmön vaikutuksesta. En enää muista, kenelle se päätyi, mutta oli tosi saman värinen kuin tämän tukka.

  VastaaPoista
 6. Eiköhän kyse ole samasta nukesta! Hauskaa että se on sinulta lähtöisin!
  En ole ihan saanut kiinni värinvaihto-ominaisuutta mutta kyllä latvat selvästi muuttuvat vaaleamman liiloiksi kun niitä kämmenissä lämmittää.

  VastaaPoista