perjantai 8. toukokuuta 2015

Hiiren korvalla

Kun tässä on ollut puhetta näistä vuodesta toiseen jatkuvista teemoista, niin tässä tulee taas yksi jokavuotinen puujalkavitsi.

Eli siis hiirenkorva Hiiren korvalla. Heko heko.

Meidät yllätti kevään ensimmäinen ukonilma! Hurja pilvimassa kovan jyrinän saattelemana purjehti lahden vastarantaa ohitsemme. Mutta pisaraakaan ei satanut meidän puolellamme Päijännettä.

Tuuli kyllä ankarasti ja laineet löivät yli laiturin. Suunnittelemani tunnelmakuvat veden äärellä jäivät nyt ottamatta.

Mutta ehtiihän nuo myöhemminkin. Tärkeintä oli ettemme saaneet sadetta niskaan eikä ukkosrintama yltänyt kotiin asti.

7 kommenttia:

 1. Hassunhauskoja kuvia jälleen. Kuva jossa nukke istuu kivellä, on suosikkini.
  Täälläkin käväisi äskettäin pienimuotoinen ukkonen!

  VastaaPoista
 2. Ukkonen tuli kyllä ihan puun takaa! Kylmää ja koleata eikä yhtään sen tuntuista että voisi tehdä muuta kuin sataa jotakin räntää. Yllätyin todella.

  VastaaPoista
 3. Tuo toisiksi alin kuva on kyllä upea! Hienosti olet vanginnut ukkosen varoittavat aallot. Voin ihan tuntea hyytävän kylmän veden loiskeen rantakivikkoon. Harmaana nukkena Hiiri sopii näihin kuviin hienosti, värimaailma ei olisi varmaan hyväksynyt omppuposkista pellavapäätä. Tykkään siitä, että Hiirellä on noin lämpimän näköiset vaatteet, minullekin kelpaisi korkeakauluksinen villapaita.

  VastaaPoista
 4. Se oli muuten ihan siinä ja tässä etteivät pärskeet aalloista lyöneet nukkeen asti. Itse asiassa luulin jo sen kastelleen selkänsä mutta ei ihan.
  Hiiri on muuten jo aika vihreä harmaan sijaan. Se on värillisen hartsin kirous. Eteenkin noissa kasvojen lähikuvissa sen erottaa selvästi. En normaalisti anna sen häiritä, mutta joissakin kuvissa se pistää silmään ja alan kaivata sitä sen kylmän siniharmaata alkuperäisväriä.

  VastaaPoista
 5. Minäkin katsoin heti että myrskyinen meri ja harmaa taivas sopii paljon paremmin Hiirelle kuin mitä seesteiset tunnelmakuvat. ;) Jos Hiiri jatkaa vihertymistään, ehkä muutaman vuoden päästä se sulautuu sievästi metsämaisemaan. :DD

  VastaaPoista
 6. Hiiri on kovien kelien nukke :D
  Ei tuo vihreys enää niin paljon häiritse kuin mitä teki lumikelillä. Pitää ehkä jatkaa Hiiren kuvailua vain, kun keli tai olosuhteet estävät lähemmän tarkastelun ; )

  VastaaPoista
 7. Hiirenkorvaaa! :''D
  Tuo 3. kuva on upea, kyl muutekin hienoja. ^_^

  VastaaPoista