sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Neulemimmit

Nolottaa. Koko kuukausi on mennyt blogia laiminlyöden. Puolustaudun sillä että olen ollut käytännössä koko kuukauden sairaana. Ensin otti pari sormea kipeätä ja ilmeisesti rytäkässä myös rintalihas sai jonkin osuman. Parin tiukemman työpäivän jälkeen se päätti tulehtua ja vietin muutaman hyvin epämiellyttävän vuorokauden korkeaselkäisessä ja ryhdikkäässä tuolissa istuen ja kevyesti hengittäen sekä tulehduskipulääkkeitä popsien. Ei ollut kivaa.
Koska mikään nostaminen, kumartuminen tai vastaava ei tullut kysymykseenkään, jäi nukkekuvailukin minimiin. Edien kanssa sentään jatkoimme, joskin aika vaatimattomissa puitteissa. Nämä kuvat ehdin napata siinä välissä kun olin jo yksikätinen mutta pystyin muuten liikkumaan.

Kunnianhimoinen suunnitelma oli kuvata ryhmäkuva Pullipeistani, mutta terve järki onneksi voitti.

Otin lopulta mukaan ulos vain ne, joilla oli valmiiksi jotain sesonkiin sopivaa yllään. Oli mukavan rapsakka pakkaskeli pitkän märän jakson päätteeksi, mutta valoa oli niukan sorttisesti. Toisaalta pidän tuosta miten se söi väreistä kirkkautta. Kuin vanha valokuva.

Froggy näyttää pipo vinossa ihan pikkutyöltä Jupiin ja Bättikseen verrattuna.

Ihovärivertailu tuli sattumalta ja huomasin sen tätä kuvaa ottaessani. Siinä on vasemmalta lukien normaali, tanni ja transparentti.

Luulen että Froggyn sinällään ihan normaalia ihonväriä kalventaa tuo väkevän värinen peruukki. Siksi kai en ole koskaan ihan tyytyväinen siitä otettuihin kuviin?

Bättis ja kohmeinen kukkapenkki. Kurjenmiekoista tulee sekä kesällä että talvella hienoja muotoja kuviin. Bättiksen neuleasu on oikeastaan tehty pikkusisarelleen Streetille.

Mut enhän mä trooppista kukkasta, voinut viedä keskelle pakkasta,
ei se ois ollu rakkautta...

Oli miten oli täällä Bättis nyt on ja saa luvan yrittää jälleen selvitä.

 "Hei! Auta nyt minut sinne ylös! Kuulitko?"

Yksityiskuva Jupista. Jäi kauheasti harmittamaan ettei sillä ollut kaulahuivia. Tuo paljas kaula ja hartiat ovat tähän vuoden aikaan yskimään saava näky. Jupilla on myös ainoana paljaat kädet ja sääret. Mokoma kaupunkilainen!

Siinä vaiheessa kun lopetin kuvaamisen suvaitsi aurikokin näyttäytyä. Joten encoreksi yksi Froggy kera matalalta paistavien auringonsäteiden.

6 kommenttia:

 1. Ihania neulemimmejä <3 Itsekin tykkään pitää neuleita ^^ Hirveä houkutus aina ostaa kaupasta kaikki kivat neuleet mitä näkee, mutta kun ei voi! >_<;
  Auts, ei kyllä kuulosta yhtään kivalta tuollainen tulehdus :(

  VastaaPoista
 2. Minäkin rakastan neuleita, vilukissa kun olen. Siksi kai nuketkin niitä niin usein käyttävät.
  Rintalihasongelmat ovat taas sellainen naissukupuolta syrjivä vamma. Eihän miehillä ole mitään esteitä rintalihaksen päällä jotka estäisivät esim. kipugeelien käytön : P

  VastaaPoista
 3. Olet tosi hyvä kutomaan itse olen hirveän hidas kutoja !
  Ihania nukkeja kin ja heille sopivat asut olet tehnyt nwn ! :3

  VastaaPoista
 4. En osaa kutoa lainkaan! Nuo on ihan virkaten tehtyjä ja tosi helppoja. Pitäisikin tehdä tutoriaali.

  VastaaPoista
 5. Sulla on sentään oikea syy blogihiljaisuudelle. Mulla on ollu kuvatkin valmiina koneella, en vaan oo saanu aikaseksi laittaa niitä blogiin asti. :D

  Mää en oo muuten koskaan osannu virkata muuta kuin suoraa ja sitäkin huonosti. Yhden nukenmekon oon tehny tänä vuonna harjoitukseksi ja tulihan siitä ihan kelvollinen. Odotan innolla mahdollista virkkuututoriaalia. :P

  VastaaPoista
 6. Suoralla tuokin on tehty. En minäkään mitään muuta silmukoita osaa. Täytyy ihan oikeasti väsätä se tutoriaali!

  VastaaPoista