sunnuntai 15. joulukuuta 2013

15. Luukku

Herkkujen parissa jatketaan. Prezelit eli suolarinkelit kuuluvat enemmän saksankielisen alueen ruokaperinteisiin. Mutta ne sopivat hienosti myös suomalaiseen joulupöytään.
Dede ja paistolämpimät rinkelit.

4 kommenttia:

  1. Nam! Herkullisen näköisiä pretzeleitä! Ihan kateeksi käy Dedeä kun on itsensä kokoisia pretzeleitä, haha! ^__^

    VastaaPoista
  2. Rinkelit on kyllä sellanen ruoka että mulla ei oo mitään muistikuvaa mille ne maistuu, muistan vain että lapsena inhosin niitä. Ihan syötäviltä ne kyllä näyttää, maistuvatko pullalle? Vaiko kenties leivälle? o_O

    VastaaPoista
  3. Nuo prezelit on ikäänkuin sämpylän ja suolatikun puolivälistä. Pehmeätä mutta hyvin suolaista.

    VastaaPoista