lauantai 15. kesäkuuta 2013

Puutarhan kaunottaret

Nyt viimeistään kaikille on käynyt jo selväksi, että Tursaan Puutarha on puutarhablogi joka yrittää naamioitua nukkeblogiksi ; ) Koettakaa kestää, kesä on lyhyt.
Flicriäni seuraavat ovatkin jo nämä kuvat nähneet.

Puutarhassa lymyilee yksi todellinen, julkisesti meriittinsä ansainnut kaunotar. Tai tässä tapauksessa komistus. Austaraliankarjakoira Naksu valittiin karjakoirien juhlaerikoisnäyttelyn parhaaksi veteraaniksi. Tulos josta olemme hyvin ylpeitä. Kaikki palkinnot eivät edes mahtuneet Linnetin ja Naksun juhlintakuvaan.

Perinteikkäämpää kaunorarta edustaa ainokainen rokokootulppaani joka suvaitsi nousta maasta. Mutta millainen kaunotar tämä ainokainen olikaan!

Panda ja särkyneetsydämet. Lieneekö Pandalla tapana kerätä särkemänsä sydämet nauhaan näytille?

Viime päivät on ollut sateista.

Olen ollut viime aikoina innostunut pisaroiden kuvaamisesta osana nukkekuvia, joten kosteat kelit eivät ole haitanneet.

Alisan versio pisarakuvista.

Vähemmän pisarainen versio samasta aiheesta.

Jälleen kohoaa yksi ukkosmyrsky etelän taivaalle.

Välillä sentään oli hikeviäkin päiviä. Nämä kaunottaret eivät onneksi myhäile minun puutarhassani. Ylämaan karja on suloista mutta villiä ja alkukantaista.

Sireenikuvia saadaksemme piti lähteä jo vähän kauemmas omasta puutarhasta. Tämän kauniin ja jumalaisen tuoksuisen pensaan aion istuttaa omaan pihaani heti, kun keksin missä se olisi turvassa hevosilta. Joliekin nauttii tuoksusta.

Ja Linnet mukana totta kai.

Se oli muuten TODELLA kuuma päivä!

Voikukat edustavat villimpiä kaunottaria. Sääli että niiden hehkuva kukinta on niin lyhyt. Minusta aina tuntuu että sen jälkeen kesä onkin ohitse.


Yksi parhaita Linnet-kuvia pitkiin aikoihin.Villikukkia nämäkin.

Tämä kuva on tältä iltapäivältä. Puutarhaan ilmestyi iso, sähisevä tunkeilija. Suloinen kuin mikä mutta minusta täällä vähän vaarallisessa paikassa. Toivon ettei siili asetu ihan taloksi. Osa koirista voi olla sille vaarallisia.

Lopuksi vielä Alisa ja arovuokko. Kiitos katsomisesta!

2 kommenttia:

  1. Voi ihanaa Alisaa. Saat aina niin onnistuneita kuvia, itse koen pienipäiset nuket kaikkein vaikeimmiksi kuvata. Yksi Pure Neemo tännekin kiitos! ;)

    VastaaPoista
  2. Alisa on maailman helpoin kuvattava jos pääsee yli sen harottavasta tukasta. Möisin sieluni jos saisin Pullipeille noin napakan vartalon!

    VastaaPoista