torstai 6. joulukuuta 2018

Viisi jouluista kuvaa

En ole pitkään aikaan saanut otetta joulun vietosta. Olen luultavasti liian vanha. Mutta blogin joulukalenteri on rakas perinne josta tahdon pitää kiinni. Vaikka vain viiveellä ja monta päivää kerralla harpaten.

Tämän kerran kuvat ovat enemmän talvisia kuin varsinaisesti jouluisia. Viikonloppuna oli kiva pikkupakkanen ja lunta. Viikolla kaikki suli pois ja eilen sitä taas hippunen saatiin.

Joku sai joululahjansa etukäteen. Fuuka hankki pikkujoulumiitistä itselleen sopivan talvitakin.

Viime sunnuntaina samoiltiin pikkupakkasessa metsässä myrskytuhoja setvimässä ja joulukuusta katselemassa. Inhosin lapsena isäni tapaa hankkia kuusi ei estetiikkaa vaan metsänhoidollisia tarpeita silmällä pitäen. Nyt huomaan itse tekeväni samaa. Ei sillä väliä onko kuusi nätti jos se kasvaa paikassa josta se täytyy poistaa.

Riimi piilottelee kasvustoissa. Olen pohtinut tahdonko uuden Lil´Fairyn joululahjaksi? Minähän manasin ettei enää ikinä toista, mutta uusi ja korjailtu kroppa on ratkaisevasti tätä alkuperäistä toimivampi joten ehkä...

Yuki demonstroi, miten hämärää on joulukuussa päivälläkin.

Siksi Maretti kehottaakin kaivamaan kaikki jouluvalot esiin ja käyttöön!

1 kommentti:

  1. Minä arvostan vuosi vuodelta enemmän joulussa kotoilua ja tunnelmaa kuin lahjoja ja hössötystä, olisi mukavampaa syödä kotona riisipuuroa ja lukea kirjoja kuin kulkea sukulaiselta toiselle. Ehkä vietämme viimein kotijoulua jos joskus teemme/saamme lapsia... :/

    VastaaPoista