torstai 1. syyskuuta 2016

Kahdeksan kuvaa

Jep jep. Taas vierähti viikko ilman kuvapäivitystä. Puolustaudun sillä että viikonloppu meni sähköttömässä tilassa myrskyn jäljiltä.
Kesäkuvahaaste päättyy näinä päiviä joten kohtuullisesti ollaan saatu mukana räpisteltyä.

Alisa on jäänyt uudempien Azoneiden varjoon. Alisa lainasi Tsukihan stock-asun mikä sopi hyvin yhteen oman baretin kanssa. Tamineet sopivat hyvin ja Alisaa on tullut kuvattua viime päivinä pariinkin otteeseen.

Riimi ja kypsyvät syömäkelpoiset omenat.

Froggy ja raakileina putoavat syömäkelvottomat omenat.

Lauantaina myrskysi kovaa. Meiltä kaatui paljon metsää ja tarvittiin monta kertaa moottorisahaa että pääsimme maalta kotiin. Sähköt olivat poikki koko maakunnassa.

Seuraavana päivänä keli oli kuin morsian ja Riihivuoren laelta ei näkynyt merkkiäkään myrskystä.

Nicola maalla illan hämärissä. Kohta ovat paljain jaloin kulkemiskelit ohitse.

 Alisan tattivaltaistuin. Hyvä että tuli pitkälahkeisemmat alkkarit jalkaan. Tuo sieni on takuulla niljakas.


Magdalena ja miniorvokit.

Viime viikolla kotiutui uusi nukkekin. Josko hänestä seuraavalla kertaa.

5 kommenttia:

 1. Ihana tuo Alisan tattijakkara. <3 Tää kuvahaaste on ollut kyllä mielenkiintoinen seurattava. Miun oli myös tarkoitus osallistua tuohon kesäkuvahaasteeseen. Itseasiassa oli tarkoitukseni jo viime vuonna, mutta jotenkin aina lykkäsin haasteen aloitusta "huomiselle", jota ei ikinä koittanut. Ehkä sit ensi kesänä jälleen uusi yritys...

  VastaaPoista
 2. Onneksi uusi kesä tulee aina! Vähän niin ja näin itsekin haasteen sain räpisteltyä. Nyt on ollut kiirettä. Mutta onneksi tulee syksy ja parhaat kuvauskelit!

  VastaaPoista
 3. Olipas karmeat kelit siellä! On se kyllä kätevää että sinulla on moottorisaha varalla ja osaat sitä myöskin käytellä! Tyyntä myrskyn jälkeen ja sitä rataa. :)

  Hehe, niljakas sienivaltaistuin ja Nicolan paljaat varpaat, kivoja kuvia kesästä on ollut mukavaa seurata. Omenat on niin kauniin punaisia myös, Riimi on istuttanut itsensä makoisaan paikkaan omenoiden kanssa, tiiä vaikka haukkaisi niistä palasenkin kun ovat niin herkullisen näköisiä! :)

  VastaaPoista
 4. Riimi taisi haukata enemmänkin kuin palasen. Menin eilen hakemaan noita nimenomaisia omenoita sisään ja puussa roikkui pelkät puolikkaat! Joku ryökäle on kalunnut omanani tärviölle. Ihan jokaisen.

  VastaaPoista
 5. Alisa näyttää ihanalta, asusta tulee hauskasti mieleen kansallispuku. :D Meilläkin myrsky kaatoi puun, ei onneksi talon päälle eikä sähkölinjoille...

  VastaaPoista