lauantai 13. helmikuuta 2016

Teeleidin Azonemiitti

Pidimme pienellä senioriporukalla Azonemiitin Jyväskylässä Teeleidin viehättävässä miljöössä tänään.

 Alisa ja Koron valmiina siivoamaan mitä satummekin nyt sotkemaan!

 Siihen nähden että paikalla oli vain kolme nukkeilijaa, nukkeja läsnä oli komea määrä. Oli tavattoman inspiroivaa nähdä kaikki nämä kaunokaiset livenä, mutta yhden ainoan nuken kanssa tuli hiukan alisuoriutunut olo. No, tilanne voi muuttua ihan lähiaikoina...

 Muuta vinyylivartaloporukkaa edustivat Mizyan ihanat tytöt <3. Vastavaloon otettu kuva ei tee heille lainkaan oikeutta. Tahtoo kans Dollfie Dreamin... 

 Tämä seurue seisoi minusta katsottuna kauimpana joten kuva jäi vaatimattomaksi. Mutta katsokaa nyt tuota pikkuriikkistä Himenoa. Ihan törkeän söpö!

 Kisumimmi nököhampaineen lähikuvassa. Nyannnn! Mikä ovela ilme!

 Käsimeri. Tunsin taas syyllisyyttä siitä, että Alisa-parka on joutunut pärjäämään kaikki nämä vuoden yhdellä käsiparilla.

 Teeleidin herkkuja. Otimme kaikki kannun per nenä jolloin saimme maistella kaikki kolmea eri laatua.
Meillä oli apinan vuoden vihreää joka oli aika vaisu perusvihreä, sitten guavalla maustettua oolongia joka oli aika kivaa sekä kupissani näkyvää hyvin tummaa pu-erhiä jossa on tunkkainen navettamainen tuoksu mutta joka tekee ihmeitä terveydelle sieppaamalla rasvaa ja parantamalla kolesteroolia. Join sitä aika monta kupillista joten oletan muuttuvani nuoreksi ja solakaksi alta aikayksikön ; )
Kun puhuu taukoamatta, tarvitsee myös kielen kostuketta ja miitin aikana tyhjeni kuusi pannua.

 Tällainen pitkäsäärinen ja povekas, selvästi aikuismainen Azone olisi ihanaa omistaa. Sääli että Azone ei ajattele samoin. Pitkäsääristä large-kroppaa on vaikea saada enää mistään ja noista busteistakaan en sano mitään. Toivo kovasti että tulevaisuudessa tilanne muuttuu sillä eri ikäisiä Azoneita olisi kivaa saada enemmän.
Alisalla on M-kroppa mutta se on selvästi lapsekas. Jos sille tahtoisi isosiskon tai sitä vanhemman hahmon, sen pitäisi olla tällainen säärekäs L sillä kuten ryhmäkuvasta näkee, nytkään kokoero ei ole suuri. Vartalon muoto vain on toisenlainen.

Halaus osallistujille! Oli tosi kivaa nähdä. Puhuimme myös että nämä miitit pitäisi ottaa ihan rutiiniksi että pääsisi välillä tuulettumaan ja hölöttämään nukeista kaikessa rauhassa. Jyväskylän nukkerintama on ollut hiljainen ihan liian pitkään.

7 kommenttia:

 1. Onpas siellä suloinen ja iloisen näköinen lauma Azoneja :3
  Vaihtokädet on tosi kivoja, suosittelen hankkimaan! Minustakin olisi kiva omistaa aikuismainen azone. Toivoisin että Azone tekisi poikia isompina, nuo XS pojat on söpöjä mutta yhen nuken kokemuksella vähän liian pieniä makuuni ^^;

  VastaaPoista
 2. Vau mikä Azone lauma! :D Minäkin tahdon joskus Azone miittiin! Voi miten ihania kaikki ovat. VOisin itsekin juoda kuppitolkulla navetan hajuista teetä jos se vaan tekee ihmeitä vartalolle. ;)

  VastaaPoista
 3. Azonemiitti oli kyllä kiva! Tosin lompakolle ja säästöille tuhoisa. Mutta mukavaa roudata paikalle nukkeja joita jaksaa kantaa useampaakin, eikä joka hetki tarvitse pelätä särkymistä.
  Pu-ehrin pitäisi tehdä ihmeitä hyvinvoinnille. Tulen raportoimaan millaisen jumalattaren nämä juodut kupilliset minusta kuorivat ;P

  VastaaPoista
 4. Ihanasti Azone neitosia ja poikasia. :'''>
  Kaikki on niin suloisia, ja kuulostaa mahtavalta että olette päässeet juttelemaan hyvällä porukalla teen ääressä. <3

  VastaaPoista
 5. Nuket olivat suloisia, samoin miljöö ja herkut <3 Sitä en tiedä kuinka suloisia me nukkeilijat muiden läsnäolijoiden mielestä olimme ruotiessamme kiihkein sanankääntein eri vartaloiden estetiikkaa, jointtien toimivuutta ja rintojen muotoja. Toivottavasti kaikki ymmärsivät että nukeista oli puhe eikä suinkaan esineellistävästä tavasta ruotia kanssaihmisiä 8D

  VastaaPoista
 6. Voi miten teillä on selvästi ollut ihan huippu miitti! :) Ja näyttää siltä, että Teeleidissä on jo totuttu nukkemiitteihin, ja epäilen, että kiinnostusta heräsi varmasti myös muissa kahvilan asiakkaissa... :)

  Olen utelias, maistuiko pu-erh kuitenkin hyvältä, vaikka tuoksuikin maanläheiselle?

  VastaaPoista
 7. Teeleidin emäntä on aina mielissään kun tulemme nukkeinemme. Petunian nukethan ovat olleet siellä joskus esilläkin. Hän kävi ottamassa Teeleidin facebooksivuille muutaman valokuvankin nukeista.
  Muut kahvilan asiakkaat eivät hirveästi meihin huomiota kiinnittäneet. Pari mummoa kävi nukkejamme valokuvailemassa.

  Pu-erh oli ihan hyvää, eteenkin kuumana. Väri on tumma ja tuoksu tunkkainen mutta maku aika perusmallista vihreätä teetä. Olen miettinyt että pitäisikö sitä hakea kotiinkin? Jos se kerran tekee terveydelle ihmeitä.

  VastaaPoista