perjantai 25. syyskuuta 2015

Uusi pää

Pitkästä pitkästä aikaa hartsiostoksia! Edelliset hartsit taisinkin hankkia vuoden 2013 puolella. Vaikka ostoslistalla on akuuttina ollut enemmän vinyyliä kuin hartsia, pitää välillä toimia kun on tilaisuus. Sattui nimittäin niin, että tutulla myyjällä oli SD-kokoinen Withdoll Cecilyn pää myynnissä harmaana.

Withdoll esitteli ensimmäiset ja kauan odotetut SD-kokoiset naisensa tänä kesänä ja ihastuin ikihyviksi Cecilyyn jo silloin.
Linkki Withdollin sivuille Cecilyn stockkuviin.

 Tämä kuva on Withdollin stockkuvia Cecilystä. Siinä näkyy juuri se, mihin tässä nukessa ihastuin. Sillä on kauniit huulet, pitkä persoonallinen nenä ja hurmaavan hämmentynyt ilme. Moni SD-nainen on minun makuuni turhan korskea.

Mutta Cecilyä on myynnissä vain 50 kappaleen erä ja ei minulla ole tässä rahatilanteessa toivoakaan sen hintaluokan hankinnasta. En edes miettinyt Cecilyn tilaamista vaan ajattelin, että ehkä se vielä joskus tulee Withdollille perusvalikoimaankin ja voin hankkia sen sitten.

Tämä minun Cecilyni ei ole 50 kappaleen erää vaan aiemmin tehty prototyyppiversio ja olen tosi onnekas että satuin saamaan sen käsiini näin vaivattomasti.
Koska vaivalloisuus kuuluu minun tapoihini harrastaa, on seuraava projekti päälle sopivan vartalon löytäminen. Eikä se tule olemaan helppoa. Withdoll kun ei niitä sellaisenaan myy.
Olin toiveikas että Resinsoulin harmaa olisi sopinut, mutta Hiireen verrattuani olen sitä mieltä että ei se kyllä sovi. Cecilyni on sinisempi. Tosin Resinsoulilla on kaksikin eri sävyistä harmaata, kaksi eri sävyistä sinistä ja vielä purple, joka on harmaa sekin vakiomallistossaan. Pitää katsoa niitä tarkemmin. Tai mahdollisuutta että he tekisivät tilauksesta oikean sävyisen kehon.

Mutta siihen, että pää saa kehonsa menee vielä aikaa. Eli ei stressata sen asian kanssa. En periaatteessa tykkää kieriväisistä ja tahdon saada nukkeni nopeasti leikkikuntoon, mutta erikoistapaus on erikoistapaus. Ei päällä ole vielä nimeäkään.
Tosin minulla on jostakin nukkeharrastuksen alkuajoilta jäänyt toteuttamatta suunnitelma vedenhengestä nimeltä Solina. En ollut ajatellut hahmoa vuosiin, mutta heti kun sain pään käsiini se tuli mieleeni.

Pään kanssa piti kuitenkin heti päästä leikkimään ja testailemaan talosta löytyviä silmiä ja peruukkeja. Vaikka pelkän salamavalon kanssa mentiin. Tässä randomit akryylit joissa on todellisuudessa siniviherävä kuvio ja musta pupilli. Sekä enkelinsininen peruukki joka kuitenkin harmaan kanssa on ehkä liian öööööö....sininen?

Mion peruukki. Leeken peruukeille tyypilliseen tapaan kolme saman kokoisena myytyä peruukkia oli yksi sopiva, yksi väljä ja tämä ihan naurettavan suuri. No, ei se olisi kiva ollut tämän pään käytössä muutenkaan.

Tämä mintunvihreä on jäänyt vaille käyttäjää. Se on oikeasti liian pieni, mutta Cecilyn pää on SD-pääksi pieni ja peruukki asettui aika kivasti. Sääli ettei väri ollut ainakaan salamavalossa ihan se mitä haettiin.

No joo. Harmaa hartsi ja vaaleanpunainen peruukki ovat klassikoita yhdessä. Mutta ne sopivat kauniisti yhteen. Saa nähdä joutuuko Maretti uhraamaan yhden peruukeistaan? Tämä olisi hyvän kokoinen ja malli on sekä fiksu että viehättävä. Lisäksi kokeilin alustavasti sen terästämistä violetilla karvalla ja sekin oli kivan näköinen lopputulos.

Sama peruukki mutta eri silmät. Nämä uretaanit olivat jo ostettaessa käytettyinä niin kellastuneet, ettei niille löytynyt käyttäjää. Enkä oikein muutoinkaan tiedä, tykkäänkö noin fantasiamaisista silmistä? Näissä on siis kellertävä kehrä ja vaaleanpunainen pupilli. Tämä look oli kuitenkin kokeilluista lähinnä sitä mitä alunperin kaavailin.

Pelottelusilmät. Nämä tuntemattomat, aikoinaan Magdalenan mukana tulleet foliokiiltoiset akryylit ovat livenä ihan hauskat, mutta kameran kanssa ne tekevät pelottavia asioita.
Päällä on myyjän tekemä kaunis meikki joka on kuitenkin sangen erilainen kuin se, miä olin vähän miettinyt. Saa nähdä kuitenkaan tuleeko muutettua sitä ainakaan ihan vielä? Tosin voi käydä myös niin että totun tähän ja unohdan ikinä mitään muuta miettineenikään.

Ainoa kokeilukappale sopivan kokoista mohairia oli Lydian, joka nyt ei väriltään ollut ihan tarkoituksenmukaisin. Mutta kyllä mohairperuukki yhtenä vaihtoehtona kummittelee. Tahtoisin jollekin nukelle sellaisen mihin olisi pujoteltu helmiä, sulkia ja muuta. Olen jemmaillut pikkiriikkisiä kesypeipon sulkia sitä varten vuosikaudet.

Hirmuinen polte olisi saada nukke äkkiä kuvauskuntoon. Saada sille vaatteet, kengät, peruukit ja kroppa. Nyt pitää vain yrittää malttaa mielensä.

9 kommenttia:

 1. IHANA ON! Toivotaan että löytäisit hyvällä tuurilla, neitoselle oikean värisen kehon! ;3 Uu, nuo kolmanneksi viimeiset silmät näyttävät tuossa kuvassa upeilta!! ♥ Niin moni peruukki tälle uutukaiselle sopii.

  VastaaPoista
 2. Tämä vaikuttaa kyllä juuri sellaiselta päältä joka näyttää hyvältä kaikissa peruukeissa. Tuo sinertävä ihonväri ei ehkä näytä hyvältä tavisruskeissa, mutta karamelliväriset pukevat sitä ainakin. Tahtoisin koettaa myös mustaa ja valkoista.

  VastaaPoista
 3. Itsekin katselin taannoin kaihoten Cecilyä. Se on niin nätti! Onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Jostakin syystä nämä Withdollin SD.t ovat mittasuhteiltaan onnistuneempia kuin ne kaitaisenlaihat MSd-kokoiset. Toivottavasti nämä tulevat vielä joskus ihan tavalliseenkin myyntiin.

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon uudesta päästä! :'DD
  Minun silmääni miellyttivät eniten sinisävyiset peruukit, mikä ei olisikaan hassumpi valinta vedenhengelle. Toisaalta vaaleanpunainenkin oli söpö, en olisi itse välttämättä edes tajunnut kokeilla harmaalle nukelle hempeitä värejä.

  VastaaPoista
 6. Jostakin syystä minulla oli jemmassa pelkkiä pastelliperuukkeja? En oikein tiedä miten juuri niitä on tullutkin hommattua ja jätettyä käyttäjättä? Esimerkiksi järkevällä leikkauksella varustettu perusmusta peruukki talosta puuttuu tykkänään.

  VastaaPoista
 7. Cecily on kyllä kaunis. Onnea hyvästä ostoksesta! Minä tykkäsin eniten lookista sen ekan sinisen peruukin kanssa, ja ensimmäisen Maretin tukan kanssa.

  VastaaPoista
 8. Onnea uudesta harsisesta! Hienoa että sinnekin kotiutuu taas hartsia! Ja mikä ihanainen~ Tuo sävy on kyllä todella upea~

  Suosikkini peruukeista taitaa kuitenkin olla tuo vaaleanpunainen... onkohan se vaan siitä syystä kun pinkki mene niin hienosti harmaan kanssa. Minusta lyhyt leikkaus tuo nuken kasvonpiirteet kauniisti esiin ja korostaa niitä. Tykkään myös tuollaisista pupillittoman oloisista silmistä, etenkin jos nukesta tulee vedenhenki. Kunnon fantasialook~

  VastaaPoista
 9. Minun tekisi kyllä mieleni näiden arkipäiväisten hahmojen sekaan jotakin kunnon fantsuhahmoa, jonka kanssa ei tarvitsisi piitata sesonginmukaisesta pukeutumisesta eikä muusta sellaisesta.
  Huokaus. Tahtoisin niin kropan tälle kaunokaiselle.

  VastaaPoista