tiistai 10. kesäkuuta 2014

Myrtti vaihtaa vapaalle

Sain viimeinkin (Alisan avustuksella) uudelleenstringattua velttokroppaisen Myrtin.
Tällainen hyvin ohutraajainen slim mini on hankala stringata. Ohuempi kuminauha ei ole kyllin jämäkkää vaikka sitä miten kiristäisi ja millin järeämpi ei enää mahdu raajojen sisään.

Muutos entiseen on kuitenkin huomattava. Nyt Myrtti seisoo kyselemättä ja pitää useimmat asentonsa.
Kuvassa Myrtin yllä nähdään myös ihka ensimmäistä kertaa housut. Rosettelle tehdyt pillifarkutkin lepattavat päällä. Paita taas on liian suuri jokaiselle talon MSD-nukelle ja on siksi jänyt käyttämättä. Kokeilimme saisiko siitä vyön kanssa tunikan?

Emme ole hylänneet punaruskeata peruukkia. Pastellisen paidan kanssa sopi vaan tällainen hempeämpi teema.

Tämän peruukin laatu on kuitenkin sitä luokkaa, että käyttö kaksi kertaa vuodessa on täysin riittävästi. Kampa on oltava joka hetki asemissa, karvaa irtoaa ja peruukkipohja vilkkuu. Sääli. Väri on niin namunen. En tykkää yhtään Leeken peruukkien laadusta ja silti sorrun säännöllisesti heidän erikoisväreihinsä. Olen ongelmakäyttäjä...

Yritin saada Myrtin pisamat kuvaan, huonoin tuloksin.

"Becouse your mine, I walk on line"

Pakollinen korvaposeeraus. Olen alkanut haaveilla SD-kokoisesta nukesta jolla olisi suipot korvat. Vaarallisia haaveita.

Korvien takia tämäkin peruukki hakeutuu edestä liian alas ja peittää joka kuvassa osan silmiä. Jotka vaihdettiin nekin tähän asuun sopiviksi vihreiksi.

Bonuskuvana vielä yksi voikukkapallokuva. Tästä näkyy että kynsiä en viitsinyt vaihtaa peruukin ja silmien vaihdon yhteydessä eri värisiksi vaikka tarvetta olisi. Kauhea miten näyttävätkin kuvassa kuluneilta!

2 kommenttia:

  1. Söpöt pastellihiukset ja paita ja silmät! Noi 2 viimeistä kuvaa on aivan ihania! ^^

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tämä on Myrtin se herkempi look ja tavallisemmin nähty on vähän reippaampi. Mutta kivaa aina vaihtaa välillä.

    VastaaPoista