lauantai 10. lokakuuta 2015

Ylämaan kaiho

Joku kelvoton ruoja on käynyt kaurapellossani viettämässä fiestaa ja syömässä tähkiä. Damagea kartoittaessani tuli samalla otettua muutama Skottiteemainen kuva Hednarista jolle kiltti ja baretti sopivat kuin tehtyinä.


Tästä taustamusiikkia.
Tämä pätkä ei tosin ole Skotlannista vaan Kanadasta mutta hei, 700 miestä ja poikaa hameissa!

Kilteissä on jotakin niin hienoa. Toivoisin niiden käytön tulevan taas muotiin. Joskus vuosia sitten Agirodussa borderterrieriharrastajat kilpailivat kilteissä ja se oli näyttävä näky. Reisikarvat vain pöllysivät kun he juoksivat.

Hednar, hattusi on jotenkin hassusti.

Kärsinyt kaurapelto-parkani! Joku sitä popsii mutta jälkiä ei löydy sen enempää sorkista kuin käpälistäkään. Syöntijäljistä päätellen kyse ei kuitenkaan ole linnuista. No kohtapa tuo puidaan talteen. Se mikä siitä on jäljellä....

Mitä muut maanviljelijät tekevät luppoaikanaan jolleivat valokuvaa nukkeja? (Ilkeä voisi sanoa ettei oikeilla maanviljelijöillä ole luppoaikaa)

Tulipa tällä kertaa otettua paljon kasvokuvia. Mukavaa vaihtelua. Kasvot varjossa, maisema valossa.

Ja toisinpäin. Maisema varjossa, kasvot valossa.


6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Hednarille sopii todella hyvin tämä Skottiteemainen asu :) Kiltit on kyllä hienoja! ♥ (ja vau mikä määrä niitä onkaan tossa videossa! o_o)

  Hmm... outo juttu tuo kaurapelto-mysteeri, jos ei mitään jälkiäkään näy... Meillä serkkuni peltoja on yleensä käyneet syömässä varpuset, sepelkyyhkyt ja naakat ^^;

  VastaaPoista
 2. Näitä on selvästi pureskeltu. Siksi en oikein usko lintuihin. Luulen että siellä käy kauriita. Niitä ihan pikkuruisia jotka eivät jätä syviä jälkiä. Kunhan vaan ei karhuja....

  VastaaPoista
 3. Ohh! Punahiuksinen Hednar kyllä rokkaa skottityylin! O3O Ihan mahtavaa!

  Minäkin pidän kovasti kilteistä. Tuli Lontoosta pari ostettua itsellekin. :) Tässä muutama vuosi takaperin kiltistä inspiroituneet miesten hameet olivat muotia ja mikäs sen hienompaa kun kaupungilla käveli harmaaseen miesten vekkihameeseen sonnustautunut miekkonen. Muuten oikein sliipattu jakkupukutyypin oloinen. Kysyy kyllä mieheltä täällä Suomessa itsetuntoa pukeuta noin, pointsit siitä!

  VastaaPoista
 4. Kilttimiehiä saisi kyllä näkyä paljon enemmän! Mutta kysyy myös hyvää kylmänsietokykyä käyttää Suomen keleissä vaatetta jonka alla ei käytetä mitään alusvaatteita. No, eipähän ainakaan siittiötuotanto heikkene huonon ilmankierron vuoksi!
  Hednar näyttää niin söpöltä kiltissään että saattaa joutua käyttämään noita jonkin tovin. Sukat pitää vain hankkia etteivät saappaat putoile jalasta jatkuvasti.

  VastaaPoista
 5. Ihana Hednar, tuo villapaita näyttää niin ihanan lämpimältä että melkein unohdin paljaat kintut. Ei ole edes säärikarvoja lämmittämässä... Ehkä joulupukki tuo pojalle sukkahousut. :'D

  VastaaPoista
 6. Toisipa! Sitten Isul-pojat voisivat juoksennella koko talven söpöissä hamosissa <3

  VastaaPoista