torstai 1. lokakuuta 2015

Taivas allani

Ruska on tänäkin syksynä kauhean laimea ja vaisu. Lähdimme Nonon ja kuvausassistentin kanssa metsään ruskakuvia ottamaan mutta saalis jäi vaisuksi.

Päivä oli kyllä muutoin oikein kaunis.

Mutta kuten taustasta voidaan huomata, mitään ruskan sävyjä ei juuri ollut tarjolla. Lehdet vain ruskistuvat ja putoavat.

Jostakin syystä Nono vaikutti olevan kovin alakuloinen koko kuvaussession ajan?

Olimme hiukan liian myöhään liikkeellä. Vain metsän reunaan paistoi enää aurinko.

Kuvausassistenttini Tirppu. Molemmat saimme osamme hirvikärpäsistä. Ei rohkaissut lähtemään syvemmälle metsään kuvauspaikkaa etsimään.

Siispä kuvia ei kovin montaa kertynyt. Raskas huokaus. Minä muistan hyvin ajan jolloin ei tarvinnut nurmikolla pelätä punkkeja eikä metsässä käyttää kaikkea aikaa hirvikärpästen pyydystelyyn.

Jossakin sentään oli jotakin sävyjä. Tämä kuva Hednarista on otettu ihan eri kerralla mutta menköön nyt samaan syssyyn kun saattaa jäädä syksyn ainoaksi ruskakuvaksi.

Yksi bonuskuva kuvausassistentista vielä loppuun.

7 kommenttia:

 1. Nono on suloinen, toivottavasti ei enää ole allapäin. ówò
  Hednarin punasävyinen kuva on tosi hieno!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ^^ Hyii, hirvikärpäset on niin ihottavia >_< Itse kun kävin tuossa viikko sitten lähimetsässä kuvailemassa niin sain kimppuuni onneksi vain hirveästi jotain ihme kirvoja ja muutaman muurahaisen...

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen pannut merkille, että ruska on tänä vuonna melko mitäänsanomaton. Höh.Olin elätellyt toiveita kuvista värikkäissä lehdissä telmivistä Teenie Gem-eläinlapsosista...

  Kaunista syksytunnelmaa on ruskan puutteesta huolimatta näissä kuvissasi. Totta, Nono vaikuttaa hieman surumieliseltä. Ehkä hänkin kaipaa kesää? Minä kyllä tykkään suloisenhaikeista nukkekuvista. :3

  Ihana kuvausassistentti Tirppa! <3 Viimeinen kuva sulattaa sydämen kun toisella näyttää olevan niin kivaa kepin kanssa.

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen pannut merkille tuon ruska-asian. Lähdettiin miehen kanssa oikein kävelylle ihailemaan väriloistoa, mutta jäi vähän sellainen tunne että jotakin puuttuu. Nono on niin ihana, ettei kuvat kaipaakaan kirkkaita värejä viemään mielenkiintoa pois nukesta. Upea tuo kuva Hednarista!

  VastaaPoista
 5. Elän toivossa että joku pakkasyö skarppaisi ruskaan hiukan lisää värejä. Mutta lehtiä on niin vähän että ei sekään taida enää riittää. No, tämä syksy oli tällainen. Pitäisi päästä lappiin kuvailemaan...

  VastaaPoista
 6. Ai että tuo Hednarin kuva kaikkine punaisine sävyineen on upeasti onnistunut! Ja monta muutakin ihanaa kuvaa taas. Pikku assistenttisi on söpö!

  VastaaPoista
 7. Pikku assistentti on myös kovin virkaintoinen. Paljon kuvausaikaa kuluu sen perään huhuiluun ;)

  VastaaPoista