sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Lilja lumella

Muutama kuva Liljasta tältä päivältä. Aamu oli aurinkoinen ja kaunis, mutta päästyämme metsään oli keli muuttunut pilviseksi ja puuskaisen tuuliseksi. Olin varautunut kirkkaisiin hankikuviin mutta katin kontit. Puuttui sekä kirkkaus että hanget.

Liljan matkapuvusto oli ensimmäistä kertaa Suomeen matkustavalle tyypillisen kesäinen, mutta teimme siihen muutamia lisäyksiä. Oikein harmitti etten ehtinyt värkätä näihin kuviin mistään tyyliin sopivaa muhvia! Onneksi edelliset perheet olivat varustaneet tytön kunnollisella myssyllä ja huivilla sekä kunnon kengillä!

Tuo suloinen hymy <3

Lilja on napakka tyttö. Yhdessäkään tämän shootin kuvassa ei ole käytetty seisomisen apuna minkään lajin tukia tai vippaskonsteja. Ei tarvinnut.
Sääli että metsässä oli niin vähän lunta. Pitää yrittää käydä jossain, missä maisema olisi rehellisemmin talvinen.

Metsälampi? Tulimme tätä kuvaa ottaessa ajatelleeksi, miten hyvin Liljan klassiseen talviasuun olisivat sopineet kaunoluistimet!

Myssykuvissa tukka ei ole kovin hyvin esillä, mutta Lilja näyttää mieltyneen lyhyeeseen vihertävän ruskeaan polkkaan joka Miolta suosiollisesti lainattiin. Lyhyt malli on ulkokuvissa niin huoleton!

1 kommentti:

  1. Voi miten suloinen Lilja onkaan!<3
    nää kuvat on ainakin nmun silmään tosi onnistuneita, vaikka aurinko ei niissä kovin hyvin näykkään.

    VastaaPoista