keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Museokuulumisia

Suuri Käsityölehti oli noteerannut nukkenäyttelymme oikein kuvan kanssa menovinkeissään.


Hah, huomatkaa näppärä kamerakuvankaappaus. PDF-tiedoston muuttaminen tavan kuvaksi osoittautui ylivoimaiseksi haasteeksi. Ostakaa lehti jos tahdotte nähdä Helmin kuvan tarkempana.


Keski-Suomen Museossa on varattuna seinä nopealle palautteelle, jota pääsee kirjoittamaan heti tuoreeltaan näyttelyt kierrettyään. Nukkenäyttelymmekin on noteerattu! Suloista<3
Tällainen suora ja spontaani palaute on ihan erityisen lämmittävää.

Suorasta palautteesta puheenollen... Joudun MTV-kolmen haastateltavaksi huomenna nukkenäyttelyn tiimoilta. Jännittävää. Toivon että saan puhuttua järkeviä. Kuvaaminen on tietysti hermostuttavaa, mutta toivon että kuvaavat nukkeja eivätkä minua!
Vielä en tiedä mihin ohjelmaan kuvaavat tai milloin se tulee ulos. Ehkäpä kertovat huomenna?

Mio joutuu ehkä lähtemään turvakseni. Tässä kuvattuna avajaispäivänä Museon vessassa.

Museossa on taidetta kaikkialla. Myös vessan seinällä. Sieltä löytyy myös toimintaohjeet jos luovuuden palon roihahdus ei katso aikaa eikä paikkaa.

Sama tarkemmin. Ja sama myös englanniksi. Taiteilijoita joutuu käestämään vähän normi-ihmisiä enemmän. Hyvä että se on otettu huomioon.

4 kommenttia:

 1. Hee Mio on ihanaa <3 <3 Nukke suera on aina parasta ! ;^D
  Kivat noi vessan seinällä olevat taulut :'3
  T:Siniapila

  VastaaPoista
 2. Hohoo, kohta oletkin sitten "tv:stä tuttu Turre" :D Upeaa, että nukkenäyttely saa näin paljon medianäkyvyyttä! :)

  VastaaPoista
 3. Pelkään kovasti että minun horinoitteni kuuleminen ja naamani näyttäminen telkkarista ei ole nukkeilun asiaa edistävää näkyvyyttä... Onneksi sentään nuket ovat nättejä. Minusta tulee niille hyvä kontrasti!

  VastaaPoista
 4. Tuo Käsityölehden ilmoitus kiinnitti minunkin huomioni lehteä selatessa. :) Mukavasti on saanut näkyvyyttä tämä näyttelynne!

  VastaaPoista