tiistai 22. tammikuuta 2013

Pakettipäivä

Sairaslomallani lohtushoppailemat paketit ovat nyt saapuneet. Ynnä lisäksi jo aiemmin tilattu Nono kirsikaksi kakkuun. Tuntuu kuin olisi joulu taas!

Mimiwoon paketti saapui jo tovi sitten mutten ole ehtinyt tehdä siitä päivitystä. Otetaan se nyt ensiksi käsittelyyn.
Unohdetaan hetkeksi siinä paketissa saapuneet kirja ja vartalo. Ne ansaitsevat omat postauksena. Keskitytään pikkutavaraan. Saan stressiä yrityksistä tilata MSD-nukeilleni vaatteita. Kaikki on aina liian suurta.

Ilme sen kertoo. Magdalena ei arvosta suurinpiirtein Pullip-kokoista myssyään. Millä ihmeen MSD-nukella on noin suuri pää?
Tässä kuvassa on muuten ihan oikea lumipenkka taustanaan. Ei vanua vaikka se siltä näyttää.

Hiiri tuli malliksi uudelle paidalle. Tissien kohdalta on tiukka mutta harteet ja hihat ovat ihan liian väljät. No, kyllä näitä käyttää voi. Itse asiassa ajattelin jossakin välissä kokeilla tuota puseroa Lydialle.

Hiiri dataa. Olen pitkään yrittänyt saada tietokonetta nukeilleni. Nyt onnistui.
Jostakin ihmeen syystä tykkään ostella nukeilleni vaaleanpunaisia vaatteita, vaikkei yksikään ole erityisemmin pinkki tyyppi. Lieneekö kyseessä kaipuu johonkin vielä puuttuvaan nukkehahmoon?
Joka tapauksessa ostin kuvassa olevan t-paidan Hartsilapsista ja sekin saapui tänään. Ihan hiukkasen suuri mutta erittäin käyttökelpoinen.

Mukanaan tuo paita toi ihastuttavan kaksivärisen peruukin, joka valitettavasti oli liian pieni suunnitellulle käyttäjälleen. En ole kuitenkaan harmissani. Peruukki on enkelten laatua ja jättää kaikkien muiden firmojen peruukit nauraen taakseen. Minulla on sen suhteen ihan uusia suunnitelmia...


Tatas Paradisen paketti tuli hyvin nopeasti sekin. Ja huomaavaisesti rahtina kotiovelle. Tosin kaikkien lähetysten tapaan sekin pyrki ensin naapuriin. Kukaan ei usko ensiyrittämällä että tien päässä on vielä yksi talo.
Tata oli tehnyt miehen työn ja pakannut ison lähetyksen pikkuiseen nyyttiin.


Tein koko tilauksen saadakseni hyvän SD-kokoisen nukkekantolaukun. Olen etsinyt järkevää ja kohtuuhintaista kauan. Tämä vaikuttaa näin ensinäkemältä todella hyvältä. Sisällä on pieni sivutasku ja vetoketju sekä hihnojen pikalukot ovat tosi järeää materiaali.

Isohan tuo on. Simmu kuvassa mallaa mittasuhteita. Mutta kun laitoin Lydian sisään, ei tilaa jäänyt kuin kämmenenleveys kumpaankin päähän. Ei yhtään liian pitkä. Toinen pää on ommeltu pyöreäksi ja toinen litteäksi.

Tatalla on ihania vaatteita vaikka näin joulun jälkeen paljon oli loppuunmyytynä. Sain kuitenkin Dedelle pitkään ihailemani Totoro-hupparin. Olen harmitellut kovasti ettei sitä ole saatavilla MSD-kokoisena ja kesti hetken keksiä kuka sitä meillä voisi pienenä kokona käyttää. Sen innoittamana piti tietysti tilata saman sävyiset tennarit ja housutkin.
Kunhan Dede saa vähän väriä kasvoilleen, näette koko systeemin käytössä. En malta odottaa että viimeinkin Dede alkaa hahmottua jos ei täydelliseksi niin edes kokonaiseksi.

Magdalenan osuus saaliista ovat aluspöksyt. Bean ovat pillifarkut ja nallehuppari. Hiukan isothan nekin ovat, Bea kun on niin luisevaa lajia mutta päällä aikas suloiset. Nuo housut täytyy pestä etteivät käy värjäämään, mutta luulen että yksi kuvaustuokio pitää ensin ottaa.

Vaikka tilasin vasta joulun jälkeen, sain tilaajalahjana Tatan joulumukin. Mukava yllätys.

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja olet tilaillut~ <3
    Etenkin nallehuppari Bean päällä odotuttaa kovasti. :3

    Kantokassi näyttää varsin näppärältä, sellaisesta itsekin haaveilen. Ja voi että, kuka söpöläinen koiruliini on päässyt kuvaan mukaan.

    Minulla taas on ollut ongelmaa löytää sopivan isoja MSD-vaatteita jotka sopisivat kirraamatta Hollyn pötkylävartalolle. Onneksi Holly tykkää myös poikien vaatteista, ne on melkein ainoita mitkä menee päälle. Alice's collectionsin MSD-tyttövaatteet taitaa olla isolta osalta slim mineille tehtyjä, tai siltä meillä ainakin vaikuttaa.

    Totoro-paita on ihana~ Samoin tuo Tatan joulumuki. Bonusjutut on aina hauskoja.

    VastaaPoista
  2. Onko Hollykin niin iso? Isojen ukkojesi rinnalla se näyttää aina niin sirolta ja pikkuiselta.
    Meillä pahimmat ovat Bea ja Hiiri. Hiirellä on iso takapuoli ja iso povi, muuta niiden välistä se on tosi kapeavyötäröinen. Bea taas on kaikkialta kapea. Magdalenalla ei ole kurveja ensinkään mutta se on muuten aika pieni. Iza on ehkä lähinnä normaalia.

    VastaaPoista